Auspusi

Tema je starija,ali da se pohvalim da sam kupio original auspuh iz IMT.Firma koja je dobila tender da rasproda IMT zalihe prodaje delove iz originala,u magacinima fabrike...Jedino sto mora licno da se ode do njih,ne salju nigde kurirskim sluzbama

Potreban mi je auspuh za MF3630, u pitanju je Perkins 6 cilidnara sa turbinom. Da li može samo cevka da se stavi bez prigušivača ili je bolje sa prigušivačem? Gledao bih Gocem auspuhe

Zovi Gocem, oni će ti preporučiti najbolje rešenje.Nije to samo cevka, bude unutra i prigušivač.Imao sam takav cevka auspuh od njih na J.D, dobra stvar.

Otići ću sutra do njih, da vidim šta kažu. Imaju i cevku i sa prigušivačem, e sad ne znam šta je bolje.

Stavio drug na fiata od 85ks cev bez prigusivaca,traktor bez kabine,ne cujes ni svoje misli. Posle je vratio neki sa prigusivacem.

Nov Gocem čunak sa prigušivačem je 15k, iz jednog dela, iste dužine ceo auspuh. Aluminiziran

U jebo te.Ja sam ga platio 5.000 rsd, dužina 1m sa sve klapnom na vrhu.Doduše to je bilo 2021 godine ali opet.

Aluminizirana cev Fi 100, 2100 dinara/m. Auspuh je dugačak taman metar, e sad je pitanje da li motoru smeta ako nema prigušivač.
U Gocemu mi je rečeno da neće da mi napravi auspuh bez prigušivača, da se ne sjebu ventili.

Aluminizirana cev Fi 100, 2100 dinara/m. Auspuh je dugačak taman metar, e sad je pitanje da li motoru smeta ako nema prigušivač.
U Gocemu mi je rečeno da neće da mi napravi auspuh bez prigušivača, da se ne sjebu ventili.
Kod tebe je turbak...moze i samo cev
Ali ja bih sa pocetka ubacio jednu platnu sa manjim fi i zapecko je sa ceodva i tako na kraju isto

Nisam kupio taj auspuh, bilo mi je mnogo novca za cevku iz jednog sela sa prigušivačem. Ići ću sutra da vidim da li cev ta alumizirana pasuje na koleno, pa ću nju staviti.
Montoya, misliš na cevku da napeckam to?

Nazad
Vrh