Kod mene se pritisak poveca/smanji kad pomeram ovu plasticnu rucku. Kad zavrnem/odvrnem sraf ne desava se nista. Ovakav je
http://www.jusel.com/upload/foto_5940.jpg
http://www.jusel.com/upload/foto_5940.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pole , maximalni 20bara. Jbg kontam da uspešno radi i sa ovih desetak bara i ne oštećuje se previše.
Pa dal je moguce da je toliko sranje? Prosle godine sam kupio ovaj razvodnik. Odmah mi bilo sumnjivo,al rekoh ajde mozda tako treba. Stari mi nije ni radio pa nisam ni obracao paznju.
Ne mogu da se otrgnem utisku da mi jedna strana prilikom prskanja dosta kraće baca. Dizne koliko vidim rade posao ali posle nekih 2 metra ta magla kao da se zavrne(takav vizuelni utisak ostavlja) dok jedna strana vidi se lepo pravolinijski ide u daljinu. Nisam ništa pokušavao da čačkam, pošto i ne znam šta bih mogao da promenim. Jako mi smeta, stalno imam utisak da nije dobro oprskana ta strana.
- - - - - - - - - -
U pitanju je Agron 450 litara
Nije ti ispravan razvodnik treba da radi kako je Kanački napisao,stim da bih se složio da baš i nisu neki ako ugasiš jednu stranu on poveća pritisak,ja sam moj 10 puta rastavljao ali džabe i dalje isto radi sad imam jedan agromehanikin ali ne znam da li će moći zbog pritiska ,ovaj je sa ratarske prskalice.Montiraću ga ovih dana.
Ako je regulator sa novije ratarske agromehanike onaj sa veliki šarafom sa strane, neće raditi posao, vrlo su loši to jest direktni kao običan ventil.Nije ti ispravan razvodnik treba da radi kako je Kanački napisao,stim da bih se složio da baš i nisu neki ako ugasiš jednu stranu on poveća pritisak,ja sam moj 10 puta rastavljao ali džabe i dalje isto radi sad imam jedan agromehanikin ali ne znam da li će moći zbog pritiska ,ovaj je sa ratarske prskalice.Montiraću ga ovih dana.
- - - - - - - - - -
Čika lazo aj slikaj tvoj atomizer da nisi obrnuo dovod i odvod do razvodnika ili tako nešto?
praktično je nemoguće da se ništa ne dešava kada se taj šaraf zavrće ili odvrće jer dok se pritisak mijenja pomjeranjem ručice broj 1 znači da regulator drži.