Arsa

Arsa

Član
Učlanjen(a)
21 Jun 2008
Poruka
100
--------------------------------------------------------------------------------
Konacno da se i ja predstavim Arsic Kajin zivim u Pozarevcu radim u Velikom Gradistu zemlju tj domacinstvo imam u selu Makcu na pola puta Pozarevac - Kucevo tj na 28 km od Pozarevca u vlasnistvu 10 h obradive zemlje zakup prosle godine tj ovogodisnja zetva 24 h (sve jecam ukupno 34 h), a sada samo 10 h videcemo za prolecnu setvu posto do sada nisam imao vremena pa nisam obavio zimsko oranje da li ce biti jos zakupa . Zasejano 13,5 h uljane repice (Triangl) ostatak 6,5 h psenica Renesansa i Dragana .
Od mrehanizacije

Traktor IMT 560 i 539
Prikolica IMT 635.35
Prikolica (samoutovarna ) rasturac stajnjaka horizontalni valjci 4t uvozna
Silo kombajn SIP
Prskalica Morava 450 l
Tanjiraca x 24 d Lemind
Drljaca Lemind 4 krila
Skupljac sena trakasti SIP
Kosacica samohodna (pogon na gas tj petrolej ) BCS
Kosacica Dupla rez. letva IMT 1.6m
Plug IMT FOP 610.4
Plug IMT jednobrazni
Sejacica 4 reda mehanicka OLT
Sejacica Gama OLT 18 redi
Kultivator IMT 2 reda
Sejacica krompira Bos . Kostajnica 2 reda
i jos sitne mehanizacije kao i opreme za prekrupu , muzu itd ( Posto sam nekada drzao simentalke )
Do prosle godine decembra meseca sam se bavio i tovom pilica(Brojlera) mada to nameravam da nastavim

Jos da dodam

Posao koji radim u Velikom Gradistu je sledeci imam stovariste polj. mehanizacije i vrsim prodaju iste kao i rez . delova za istu , uz to bavim se mehanikom ovlasceni sam serviser IMT-a Boljevac u garantnom i vangarantnom roku a uz to radim i servis svih Vakum pumpi za cisterne .
Molio bih da ovo ne shvatite kao reklamu , a ako kome treba bilo kakva pomoc ili savet za gore navedeno moze na pp

Nazad
Vrh