Arma Trak

Ja radim na agriji 5redi na 50cm

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Jel zna neko kako vratiti kardan sa 1000 na 540?
Do sad uvek rucica u levo mi je bilo 540e od pre neki dan kad ukljucim mi pise 1000

Jel mehaničko menja ili elektronski? Kod nas je bio problem na tumosanu da mehanički prebaci ali na tabli uvek pokazivao 750obrt pa je bio iskrivljen nosač prekidača od čega ne znam. Ali je ostalo radio normalno menjao brzinu okretanja pomeranjem ručice ali na tabli je uvek stojao isto. Proveri da nije i kod tebe to problem.

Jel mehaničko menja ili elektronski? Kod nas je bio problem na tumosanu da mehanički prebaci ali na tabli uvek pokazivao 750obrt pa je bio iskrivljen nosač prekidača od čega ne znam. Ali je ostalo radio normalno menjao brzinu okretanja pomeranjem ručice ali na tabli je uvek stojao isto. Proveri da nije i kod tebe to problem.
Mehanicki radi sve kako treba nije to problem. Problem je sto kad ukljucim sad pise i radi na 1000 umesto 540 e

Ja sam prestao shell,sad koristim hexol jbg donese mi kući i povoljno je

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Koja je cena hexol i kolimo litara burence?

Kupujem shell kao kolega, sredom na shell pumpi 50% popusta na teretni program pa izadje povoljnije. Uskoro treba da menjamo pa cu proveriti da li jos postoji ova akcija i koja je sada cena.

Aj napiši baš me zanima, ako znaš tačnu cenu od prošli put napuši i nju.
Ja se ciganim sa dobavljačima na bure,uzmeo pre neki dan rimula 79500 i Spirax 82000 bure.Uzeo oba da bi dobio 5% popusta. Cene su bez pdv.
Na 50% popusta kontam da je još manje.

@talianu Imaš u Agrostadt ulje brendirano za Deutz traktore, to je Shell ulje, i to donose kad rade servis. Imaju samo od po 20l. Ja razmišljam da uzmem to za Armu.

To su mi donosili zato i znam da je Šel pa sam uzeo dva bureta al ne od njih pošto je cena jaka.
Ovo iz gornjeg posta me samo zanima zbog 50%popusta.
Inače ja sam uzeo u Mikronu a stiglo je iz Orbica direktno.
Orbico je glavni distributer za Srbiju svi oni uzimaju od njih e sad rabate,marže,ugovore ,uslove plaćanja kakve ko ima sa njima tako i cenu formiraju.
Stiglo je Bex-om ,0 din prevoz.

Ovo ulje mi stiglo za Armu 854 slično sipam u Deutz-a. Međutim ovde je naznačeno da je za euro 3 i 4 motore a na Armi nije takav motor. Dal' smem da sipam ovo u traktor?

Nazad
Vrh