Masseydyna4
Član
a koliko je@ zombie sto je ovo zivotinja od traktora,mi imali na probnoj voznji u firmi,samo sto trga travu na okretanjima u vinogradu zbog gusjenica,ali je vrh u vinogradarstvu i vocarstvu.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a koliko je@ zombie sto je ovo zivotinja od traktora,mi imali na probnoj voznji u firmi,samo sto trga travu na okretanjima u vinogradu zbog gusjenica,ali je vrh u vinogradarstvu i vocarstvu.....
Pozdrav Dalibore izvini sto nisam ti pisao ranije jer duzevreme nisam mogo da se ulogujem pa sad da ti odgovorim na pitanje pa znas ja sam probo vise vrsta plugova sa njim ali za sad se pokazalo najbolje i naj lekse vuce oltov dvobrazni 2:25 10" sa pomerajucim osovinom i da kazem da sam zadovoljan kako se ponasa traktor i plug ne oprerecujega jer je namenjen za manji traktore a posto antonio ima visak ks vuce ga sa lakocom. inace mozes i videti na profil slici taj plug sto koristim pozdrav prijateljuPrijatelju, sa kakvim si plugom orao, koliko cola i koji proizvođač? Ja tražim adekvatan plug za svog antonia! model tc5500f, sličan tvome, moj ima još kao dodatnu opremu plivajući hidraulik!
![]()
I koja je cena ako nije tajna? Uvozi li ih neko polovne u srbiju i gde ima da se vide ili samo po narudzbini?Zivnite maloJa sam reltivno skoro nabavio jedan ovakav. To je AC 5400 tigrone 48ks![]()