Android aplikacije u vezi sa poljoprivredom

AGmath - Kalkukativna pomagala ("Švicarski nožić") za poljoprivrednike i one koji se bave srodnim djelatnostima.

Aplikacija ne zahtjeva povezivanje na internet, ne traži nikave korisničke dozvole prilikom instalacije, te nema nikakvih reklamnih poruka.

EivXsef9ShU57mOdoXqzKyTEzJGb9_-4hWckfD4pVG-M_ZneCzcBHMlATZdDQiiwYXc8=h900

Poslednja izmena od urednika:
Poštovani kolege poljoprivrednici, upravo dovršavam aplikaciju koja bi dobro došla onima koji rade na zemlji.
Na priloženim fotografijama se može vidjeti kako izgleda i čemu će služiti.

Svi komentari i savjeti su dobrodošli, a posebno bih volio prijedloge oko analitičkog dijela - dali bi dodali još poneku funkcionalnost.

Sretna i berićetna svima Nova Godina

Poslednja izmena:
Ne deluje mi pregledno i lako za rad. Na dizajnu se mora poraditi definitivno, jako staromodno izgleda.
Pretpostavljam da sam praviš aplikaciju, što je za pohvalu.
Ali moraš je pojednostaviti definitivno, ima dosta opcija ali je sve nabacano.

kolicina 1,5 jm

Ne mogu napisati univerzalnu jedinicu mjere jer netko će koristiti npr. kod gnojidbe, kg, netko q, netko, T, netko vagon itd. Slično jei u jedinici mjere za pesticide. A najgorje je ako netko koristi više jedinica mjera za istu vrstu obrade, onda analitika ne može ispravne rezultate vratiti

Ne deluje mi pregledno i lako za rad. Na dizajnu se mora poraditi definitivno, jako staromodno izgleda.
Pretpostavljam da sam praviš aplikaciju, što je za pohvalu.
Ali moraš je pojednostaviti definitivno, ima dosta opcija ali je sve nabacano.
nije nabacano kako tu izgleda. ovako je ispalo jer sam hvatao skrinove da se može vidjeti što više opcija. na korisniku je samo da upiše što je danas radio na parceli i gotovo

Treba još mnogo da se radi na aplikaciji, ali meni deluje nabacano i nepregledno.
Ovako kako sada izgleda, deluje kao obična baza podataka. Na prvom skrinu su ikonice velike i ružne, bolje da si ubacio linkove sa rečima koji opisuju radnju.

Znam da jeste baza podataka, ali takvu bazu podataka može korisnik da napravi u Excelu i da bude nabacano kao i ovde.
Napravi lakši za korišćenje i lepši na oko interfejs.

Znam da jeste baza podataka, ali takvu bazu podataka može korisnik da napravi u Excelu i da bude nabacano kao i ovde.
Napravi lakši za korišćenje i lepši na oko interfejs.
može, ali neće, a i zašto bi kad ovako dobije nešto besplatno, intuitivno i lako za korištenje, offline i prilično moćniju analitičku obradu nego što "prosječni" excel omogućava

hvala na komentarima

ps. malo kasnije snimim kratki screen video

ovih dana ju završim i prebacim, ali čitam da im treba oko 30 dana da pregledaju/odobre novu aplikaciju. Radim u Android Studio.
Ako netko hoće prije i zna instalirati apk - pošaljem mu.
E to, mislio sam da li je klasican Android app ili nesto drugo.. Znaci Java backend ? Ja sam pravio aplikacije za mobilni u Unity-ju pre 10ak godina i ako se dobro secam C# sam koristio..

Nazad
Vrh