Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

nije nabacano kako tu izgleda. ovako je ispalo jer sam hvatao skrinove da se može vidjeti što više opcija. na korisniku je samo da upiše što je danas radio na parceli i gotovoNe deluje mi pregledno i lako za rad. Na dizajnu se mora poraditi definitivno, jako staromodno izgleda.
Pretpostavljam da sam praviš aplikaciju, što je za pohvalu.
Ali moraš je pojednostaviti definitivno, ima dosta opcija ali je sve nabacano.
može, ali neće, a i zašto bi kad ovako dobije nešto besplatno, intuitivno i lako za korištenje, offline i prilično moćniju analitičku obradu nego što "prosječni" excel omogućavaZnam da jeste baza podataka, ali takvu bazu podataka može korisnik da napravi u Excelu i da bude nabacano kao i ovde.
Napravi lakši za korišćenje i lepši na oko interfejs.
Javi kad bude mogla da se skine pa cu je malo testirati, svakako da moze da se unapredi.. U cemu radis ?
ovih dana ju završim i prebacim, ali čitam da im treba oko 30 dana da pregledaju/odobre novu aplikaciju. Radim u Android Studio.Javi kad bude mogla da se skine pa cu je malo testirati, svakako da moze da se unapredi.. U cemu radis ?
E to, mislio sam da li je klasican Android app ili nesto drugo.. Znaci Java backend ? Ja sam pravio aplikacije za mobilni u Unity-ju pre 10ak godina i ako se dobro secam C# sam koristio..ovih dana ju završim i prebacim, ali čitam da im treba oko 30 dana da pregledaju/odobre novu aplikaciju. Radim u Android Studio.
Ako netko hoće prije i zna instalirati apk - pošaljem mu.