Alati i radionice

Pa za 30 m2 lima ti je trebao xd.Ja sam kupovao alat nekoliko puta skuplji za manje poslove,zato sto ne ne zajmim od nikoga alate,a niti moj alat dajem drugima jer malo ko ceni tudje.

Уопште није лош овај парксајд црни, чак ми се свидео.
Позајмио сам од рођака да ушафим тридесетак квадрата лима, лепо ради, има снаге и за веће шафове и лепо изгледа.
Да ми треба купио бих један.
0c31a08b8acf45bc7be8a96dbdf56a2c.jpg

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Meni crkao a nisam ni 15 m² uradio.Jednostavno motor radi a glava ne okreće.Moraću ga otvoriti.

Ćale je pozajmio nakovanj, neki manji, i nikad nam nije vraćen. Pozajmljivač je posle nekoliko godina neočekivano umro i sad piši propalo. Išao je ćale kod supruge pokojnika da pita za naš nakovanj, kaže on je bio u kući koju su ustupili nekim stanarima, a oni su kasnije kad su se odselili odneli i naš nakovanj. Meni ga je posebno žao jer sam kao mali ja kuckao po njemu, a inače je bio ravan kao lenjir. Imamo još dva velika nakovnja, ali nisu tako ravni, mnogo je kovano na njima a imaju 100+ godina.

@mirko67 Kad sam zajmio alat drugima,dobro sto sam upisivao gde je sta kome islo inace ne bi vratili dok nisam isao da trazim nazad.Zato to vise ne radim,a normalno ako ja ne dajem alat,necu ni traziti,zato kupujem sve sto mogu da ne zavisim od drugog.Drugar zajmi prikolicu drugima u selu,vidjao sam licno kako izgleda,niko ko je uzme u koriscenje nije proveravao nista,podmazivao,nista ,samo koristi,pola srafova na prikolici bilo popusteno.Postoji odredjen broj ljudi kojima vredi nesto pozajmiti,ali vecini ne.

Nazad
Vrh