MOMOSARIC
Član
Imam jednu cijev metalnu ,pocincana ,fi100mm , udarena u zemlju prije desetak godina . Voda tu nije nadjena kako treba , slabo je bilo, a i mjesto mi ne treba . Sad bi da izvadim nekad tu cijev. Zanimljivo je da se oko nje prosirila rupa , zemlje nestalo , metar dva u dubinu. Ona je mislim na 8,9 metara dubine. Probao viljuskarem da cupam neide,bagerom neide. Trebalo bi nekako da probam da je okrenem . Pitanje je kako bi.mogao da napravim prihvat za neku horizontalnu sipku da pokusam da je okrenem?.
Nekad je tu bila i struja , zezno sam se sto sam zaboravio tad da navarim nesto na nju. Struja je izmjestena . Mozda da uzmem aku brusilicu i prorezem 2 prozora kroz cijev i gurnem sipku,nesto jako? Ili mozda nekako drugacije da pravim neku obujmicu?
Veštak mi je dao mozda dobru ideju da natopim dobro okolo cijevi vodom
Nekad je tu bila i struja , zezno sam se sto sam zaboravio tad da navarim nesto na nju. Struja je izmjestena . Mozda da uzmem aku brusilicu i prorezem 2 prozora kroz cijev i gurnem sipku,nesto jako? Ili mozda nekako drugacije da pravim neku obujmicu?
Veštak mi je dao mozda dobru ideju da natopim dobro okolo cijevi vodom
Poslednja izmena: