DraleTD
Član
Za bicikla, prednji točak od apenca i tako neka nebitna mesta nisu loši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sahranio sam ih podosta do sad, sto jeftinih sto skupih i nikad nije otišlo nista u glavi.Glavu sam otvarao samo kad sam sekao dosta crepova pa čisto da je očistim.Imam vilager dok je još bio zelene boje, a to je odavno bilo set busilica i brusilica za 60€ rade i dan danasNema dodavanja,prvo ocistis detaljno glavu brusilice od masti,i onda napravis prvo u nekoj posudi smesu da bude nesto tecnije od meda npr,gledano na sobnoj temperaturi,mislim nije ni bitno jel bistrije malo ili nije,samo ne mast da je,i manje sipas toga u glavi nego kad je bilo masti,to moras ti da ocenis koliko.Jer to uvek podmazuje a i slazem se sto je napisano gore,ima otpor uvek neki zbog toga,ne zelis preterati pa ce biti teze brusilici.
@SeljakizGrada Mozda si u pravu, ja ovo pricam iz mog iskustva,koristim brusilice kao hobi,nekad ne rade nista,nekad rade danima kad pravim nesto sebi,i za 5-6 godina koliko mi jedna brusilica ima ulja/masti u njoj najduze,jos nikakvih problema,i to je villager u pitanju.