Alati i radionice

Taj udarni za 8999 stave u oglase za bar 15 + hiljada,vidim ima i za preko 30 hiljada ,kao iz Nemacke xd ...samo alat,bez baterije.
I stvarno nzm ko to kupuje po tim cenama,ti nisu pametni skroz ....
Vidjao sam ih ranije mogu pogledati kada idem za grad mozda ih ima. Vidjao sam svakojaki alat ovde narod se slaba hvata nesto da radi.

Ma jok opusteno,hvala ti na ponudi,prekosutra cu mozda ici do Kg i Cacka pa cu ako imam volje svratiti negde u lidl,nasao,ne nasao,nije ni toliko bitno.

Poslednja izmena:
Ja sve mislim vi se salite , da ljudi cekaju ispred lidla u redu za odvijac ? Kad vidim nije sala.
Jos cudnije uzimaju vise komada u prodavnici , a za preprodaju ? A najcudnije da onda neko to kupuje od njih po jos skupljoj cijeni?
Da je samo za odvijač.Imamo neki dečiji rodjendan detence izjavilo da hoće neku drvenu kuhinjicu iz Lidla.To se razgrabilo za manje od sat vremena i sad se preprodaje po internetu za skoro pa duple pare.

Da je samo za odvijač.Imamo neki dečiji rodjendan detence izjavilo da hoće neku drvenu kuhinjicu iz Lidla.To se razgrabilo za manje od sat vremena i sad se preprodaje po internetu za skoro pa duple pare.
U Zajecaru je prekjuce bilo na stanju . Razmisljao se da uzmem cerkici i na kraju odustao . Da su se kockice poklopile uzeo bih za tebe . Ruku na srce , stvarno zanimljivo izgleda .

Nazad
Vrh