Alati i radionice

Glina se nasipa sa 63-120 i mora junački da se ubije žabom ili valjkom.Ja sam nasipao šumski put, dole "stene" 63-120 noge da izlomiš, pa prešao valjak.Onda 0-63, pa opet valjak i na kraju 0-31, ali pad je loše odradjen pa je nakon par godina jaka kiša odradila svoje, gornji sloj mora da se "koleba" od sredine ka ivicama, al to treba lepo da se proračuna.

Баш тако, срећа те нису некадашња времена покупили би нас стручњаке и задужили по мацолу па правац аутопут.
Мој отац ја био чак у Словенији "добровољно",

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

То је добро за дренажу, за подлогу није, бежи у страну под теретом. (радио сам на железници, па сам нешто научио).
Боље је дробљени камен али кад није доступан може и то.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
U pravu si da on hoće da beži ako je na površini jer je krupan ali sam ja kopao 50cm i onda je on išao dole a na njega rizla .Tako neće da beži nigde već se stabilizuje i stoji.

Ja sam nekad kod sebe resio problem tako sto sam skinuo zemlju povrsinski jedno 20cm, sreca ispod je vec bilo dosta tvrdo. Onda sam terao kamen iz reke, komade 15-20cm i redjao, a sitnim kamenom popunjavao praznine izmedju tog krupnog. Onda povrsinski nasipao sitan pesak. Evo posle mozda 10 godina, a verovatno i vise, taj sitan pesak se bas i ne poznaje, ali podloga drzi opasno, nije mrdnulo i nema blata.

Koja gomila jeb.. preprodavaca u lidlu jbt ,odem jutros u nadi da uzmem udarni odvijac ,ono sve prazno bokte ,neke babetine vuku puna kolica alata ,jbt gore nego na pijaci tamo.A ove budale iz lidla iznesu svu robu odma ujutru ,sve pokupe ovi zaposleni na putu do posla ,posle stave na kp za 3 puta vecu cenu ,komedija.Drugar mi kaze u drugoj prodavnici cekao red ujutru pre otvaranja ,ispred njega njih bar 50 haha,dosao 20min pre otvaranja a onolika guzva,jel taj narod normalan meni nije jasno ...

U Rumi je klinac iz sela pokupio 8 komada, kažu da je došao u pola 7 pred Lidl. A u SM je bilo tipa 15 ljudi ispred vrata pre otvaranja, i bilo je tipa 10 odvijača samo.
Najviše je bilo preprodavaca, koje bi Lidl vrlo lako mogao da spreči da kupuju za preprodaju, ali im je u cilju da se proda sav alat.

Ma budale,sada otišao do Linde da kupim taj udarni odvijač i vidim nema ga.Pitam neku ženu tamo što slaže alat i kaže mi da je to ujutru odmah razgrabljeno i da su se skoro potukli ljudi oko toga ko će da kupi. :haha:

Koja gomila jeb.. preprodavaca u lidlu jbt ,odem jutros u nadi da uzmem udarni odvijac ,ono sve prazno bokte ,neke babetine vuku puna kolica alata ,jbt gore nego na pijaci tamo.A ove budale iz lidla iznesu svu robu odma ujutru ,sve pokupe ovi zaposleni na putu do posla ,posle stave na kp za 3 puta vecu cenu ,komedija.Drugar mi kaze u drugoj prodavnici cekao red ujutru pre otvaranja ,ispred njega njih bar 50 haha,dosao 20min pre otvaranja a onolika guzva,jel taj narod normalan meni nije jasno ...
Što ne ograniče na komad - dva po osobi. Ka što neke prehrambene proizvode ograniče. Neće, veštački prave kao nestašicu da bi se ljudi otimali jer misle da kupuju nešto što je retko. A Kinez može da im naštancuje đubreta... koliko nećeš. Ovako dođeš u prodavnicu da kupiš taj ebeni alat, a izađeš bez alata i sa punim kolcima stvari koje nisi ni hteo.

Što pita Miksan koji si hteo odvijač? Bude oko nove godine baš povoljno ponešto. Posle bude skuplje. U glavnom ima u katalogu pored "Hit Cena".
Mada ako ti treba da se ubiješ dok ga nađeš negde, da cimaš ljude da ti traže. Ebeš to.

Ja sve mislim vi se salite , da ljudi cekaju ispred lidla u redu za odvijac ? Kad vidim nije sala.
Jos cudnije uzimaju vise komada u prodavnici , a za preprodaju ? A najcudnije da onda neko to kupuje od njih po jos skupljoj cijeni?

Ja uz'o crnu solo srafilicu i kompletic gedorica, da sarafam limove itd.... nego nigde ne vidim u ponudi njihovu srafilicu od 150nm, cak ni u de... a jes bio red jutros.. prvo hteo malko ranije da odem, ma reko da ga jbm, stigao tacno u 8 i usao lagano iza...

Taj udarni za 8999 stave u oglase za bar 15 + hiljada,vidim ima i za preko 30 hiljada ,kao iz Nemacke xd ...samo alat,bez baterije.
I stvarno nzm ko to kupuje po tim cenama,ti nisu pametni skroz ....

Sad mi slucajno izadje slika na FB
407a9cfa9c1e6e11e7ca93a0fb49227d.jpg

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Taj udarni za 8999 stave u oglase za bar 15 + hiljada,vidim ima i za preko 30 hiljada ,kao iz Nemacke xd ...samo alat,bez baterije.
I stvarno nzm ko to kupuje po tim cenama,ti nisu pametni skroz ....
Biće posle ove akcije na KP za 1000 din +. Ja sam već dve stvari tako uzeo. Iznerviram se, ne nađem u marketu, al bude na oglasima nakon akcije za crvenu više.
E sad, ovi što ne realno stavljaju 50% veće cene. Ako nađu ovcu super za njih. Al nisam siguran da će neko dati toliko.

Nazad
Vrh