Alati i radionice

Izuzetno su skupi takvi sa tim diskom sa zubima,secenje bez varnica,hladno secenje ,takodje je i brze nego secenje sa obicnom reznom plocom.Ali zasto tolika razlika u ceni ja stvarno nzm.Najjefitniji ger sa takvim diskom je oko 70-80 hiljada dinara koliko sam gledao na netu kod nas,DeWalt i onaj Evo355,a ovi obicni sa reznom plocom se mogu naci za 15-ak hiljada novi.
 
Juce porucena glava mazalice sa i beja, prvo je kolegi stigla i zadovoljan je, pa sam i ja javio da mi se naruci. Doci ce nesto ispod 2 crvene, a toliko od prilike i raspem masti godisnje.

Samo da znaš, mazalica koju si poručio nije ista kao ova sa videa. Na videu je originalni LockNLube. Vrlo verovatno da i ne paše na kraj creva bez adaptera.
 
Ne znam zasto svi kukaju na te vrhove, ja nemam problema. Pre par god sam kupio jedan i jos uvek mi traje, ne znam proizvodjac koji je. Inace mazalicu bas koristim, s proleca svaki dan.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
 
U Bohaći 4 kištre Pive
Ili pola koze jalovice i kištra za junake ima za 3 momka ako dodaš litru džibre pre jela

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Ala dere ovaj kolega
Samo oštro i na prvu
Pa druze 2 červene si u tallu Ej pa to je 1,5 pušenje

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Nisam baš upućen, sa aliexpressa sam poručivao, ali ne znam da li je to moguće i sa ebay kod nas?
 
Ako piše da šalju za Srbiju i naravno imaju oznaku Visa verifikovano, onda može da se kupuje bilo gde.
Sinoć sam pretraživao da nađem povoljniju cenu od Milovana, ali nema. Najbolja je ta ponuda po kojoj je on kupio.
 
Iz mog iskustva Ali je mnogo bolji od Ebaya. Sa Alija mi je uvek sve stizalo najkasnije do mesec dana od dana porudžbine. Dok trenutno sa Ebayom vodim borbu. Od 10ak stvari naručenih u martu mesecu, nije ništa stiglo. Ili se negde zagubilo ili ni oni ne znaju šta je. Uglavnom za većinu stvari su mi vratili pare, a par zagubljenih još čekam.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Nije za to kriv Ebay.Racunaj da je 90% stvari nestalo ovdeu domacim carinama i skladistima. Na primjer,javna je tajna da u carini u Sarajevu gdje se primaju posiljke iz inostranstva redovno nestaju sitnije vrijedne stvari kao sto su mobilni telefoni,tableti,razna elektronika...gube se tako,pojede ih mrak...

Sent from my A6 using Tapatalk
 
Pa dobro i to što kažete, vratili su pare. Treba da odem i do pošte da vidim da nije tamo. Ali opet sa Alija nikad nisam imao takav problem.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh