Alati i radionice

U pravu si ovo i jeste MTD po nalepku sa podatcima,samo izgleda da naši stavljaju velike nalepnice sa Mtech.Na jednoj slici je i vrtna kosilica sa Kawasaki motorom i isto je Mtech.Baš ova vrtna je kiksnut model jer je motor puno pretežak i lome se ručke,pogon krepa i na kučištu gde je pričvršten motor sve razpada.Teža kosilice 45kila.

E Branković prošao sam pored ZABRAN samo nisam sreo SNAKE WOMAN
Išao sam kamionom u selo RATARI a odatle autom u Vrčin kod ujaka

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

To je kamiJon za vodu za prskanje, neki iz mog sela radi usluge za tu firmu u RATARIMA pa treba cisterna za vodu, Faponja je 8000l
Djavo za prskanje, nekad sam i ja vukao vodu sa njim

Nikad vise niko nece napraviti takav kamion. Sila Bozija! Ne zna da stane i ako nema speru..

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Srdjane kao ne znaš ko to može biti?
Ja sam umešan toliko da PRIZMA SN odrzavao kamione i mašine kod mene
Ali kad sam video mašine danas u RATARIMA poznao sam ko je

Treba da promenim ulje u Vilagerovom kompresoru. U uputstvu pise da se za temerature preko 10 stepeni sipa SAE a ispod 10 stepeni SAE 10. Ima li neko od kolega da je sipao neko mineralno multigradno ulje tipa 15W40, kako malo zahladni mislim da se previse zgusne ovo SAE 30, a ne bih svaki cas menjao ulje.

Ja sam probao i kad je malo hladnije neće da se pokrene kompesor dok malo ne zagreje ulje. Od tad sipam sintetiku za kosilice i nema tih problema radi i na minusu.

Da li neko zna kako se zovu ovi namotaji ,koja im je funkcija ?Deluju kao osigurači.

Nazad
Vrh