Haha za to koristim brenerSta ce toliko izvora toplote?
Ne kapiram.
Šuriš svinje ili šta?
![]()
Koristim ovo za grejanje srafova na osetljiva mesta. I za ono crevo oko kablova da ih zadihtujem i za konektore sto imaju u sebi kalaj i to sa time raztapam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haha za to koristim brenerSta ce toliko izvora toplote?
Ne kapiram.
Šuriš svinje ili šta?
![]()
Mozda da pokusas da navaris obicnim CO2,var je extra tvrd kad ide na gus nema sanse da se obradi nikako sem brusenjem.U principu to se ne koristi ako treba da se spoje dva dela od gusa ili gus i celik,mada u nekim slucajevima ''drzi''i tu.Ali za cisto navarivanje mislim da pije vode ako ne treba puno da se navaruje.Malo je ruzno za usi prsti mnogo,peni ali je var dosta trdji,zakaljen u odnosu na obicnu gusanu elektrodu.Jel ima neka elektroda koja bi služila ka medjusloj izmedju gusa i obične elektrode za niskolegirane čelike? Ovo mi je potrebno radi navarivanja ulagača na sejalici jer mi je skupo da navarujem elektrodom za gus. Mislio sam da nanesem sloj koji se izlizao, a onda oštricu izvučem elektrodom za tvrdo navarivanje.
ta firma je u Zrenjaninu?Samo samo probao i počela je grmljavina. Neki drugi put. Proba je bila odlična.
Možda je on i izazvao grmljavinu.Samo samo probao i počela je grmljavina. Neki drugi put. Proba je bila odlična.