Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem,ali nemoj ocekivati neku veliku,u pitanju je manja komora,odprilike 1m3 velicine.
Ima li neko neki predlog šta mi je činiti da se voda zaustavi ?
nema ništa od bušenja bunara. previše je komplikovano.
Ma dobro, ipak nije toliko strašno da mora plovak i potapajuća pumpa.
Ja ispumpam vodu i pokupim je sunđerom i imam jedno 5 minuta pre nego što opet nadođe oko 1cm na dnu. Ali uvek je mokro. Razmišljao sam da skrojim kao korito od kondora. Da ga izlepim brenerom da bude hermetički i da ga spustim dole. Bilo bi duboko tridesetak cm. Ostatak dubine je suv i tu bih na betonske blokove regularno izlepio ostatak kondora. Samo će taj donji deo ostati nezalepljen zbog vlage. Onda bih dno prešao sa 1-2 cm betona da se kondor ne pocepa od hodanja. Teoretski, to bi trebalo da radi
Šta mislite?
Imam i tu masu za bazene. Kad se stegne postane kao guma, kao silikon. Ali na pakovanju piše da se maže na površinu sa do 7% vlage, a kod mene je očigledno više. Pa nebih pokušavao jer preko nje verovatno kondor nebi dobro legao. A ?