Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bokibole i meni cudno deluje. Koliko mi se cini trebala bi da bude crno-zuta, a ne samo crna.Da nije ova Esab kopija?
Ja imam Esabovu Masku pre 2-3 godine platio sam je 13500 din.A koju bi Esab kupio za 12 000? Moze link od te maske.
Такву исту сам купио на вашару за 1000дин Тражио 3000дин по комаду и на крају вашара колега и ја узмемо две за целих 2000дин.Маске потпуно исправне раде савршено.Ja imam mislim bas ovakvu: https://m.kupujemprodajem.com/alati...adf735s-nov/oglas/91706059#mhs0-1590071022670
Kupio sam je pre jedno godinu dana za 8500 dinara, ako se dobro secam. Zadovoljan sam sa njom, mada cesto pomislim da sam trebao da dodam jos malo i za 12000 kupim ESAB.
Ово није јефтина маска, што сам је јефтино купио је друга ствар .Радио сам са њом и видео сам да је одлична , нема грешке.Знам шта је шкарт и не бих је никад узео ни да ми је поклонеAutomatska maska bez bar 200 eura ne ide,oci nemaju cenu,ne bih se igrao sa tim jeftinim maskama nikad.
Који конкретно модел си отвар'о, са једним (300) или два (400) потенциометра? Шта ти се унутра није допало?Neko reče Parkside=Kzubr
Nisam otvarao Parkside, otvarao sam Kzubr. Parkside ima potrebne sertifikate i prodaje se u Nemačku. Kzubr nebi dobio dozvolu za uvoz ni kod nas a kamoli u Nemačku.