paorpaor
Član
Jel taj Dubroja pravi i spirale po meri. Konketno za kombajn me interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad u nedelju u Memice na pijacu. Mozes jeftino da nadjes dobrog alata. Sto kljuceva, sto gedora a i busilica i brusilica, a vala ima i dobre janjetine . Hitachi je se odlicno pokazao, mada od svih brusilica sa kojima sam radio nekako mi Flex najlepse lezi u ruci.Данас након 30 година страдала велика Аег флекса,под приколице јој дошао главе.Е сад пошто поправке нема,шта ново купити за неко нормалну цену?Зна ли неко за неку акцију и сл.Какве су ове вилаџер и сл.Имам још једну блак и декер,али јој је прекидач отишао,и то би узео ако има ко,али је доста тежа од ове АЕГ,па сам је слабо користио тотално.
Ako je AEG vredi da se remontije svakako ako je glava dobra.Данас након 30 година страдала велика Аег флекса,под приколице јој дошао главе.Е сад пошто поправке нема,шта ново купити за неко нормалну цену?Зна ли неко за неку акцију и сл.Какве су ове вилаџер и сл.Имам још једну блак и декер,али јој је прекидач отишао,и то би узео ако има ко,али је доста тежа од ове АЕГ,па сам је слабо користио тотално.
Uh al onaj sapcanin dere1000din izadje sa postarinom,a koliko je dobra videcemo