KishRobert
Prijatelj Foruma
Prosto ne mogu da poverujem.Nije toliko.Komšija je letos kupio sličan za 750 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosto ne mogu da poverujem.Nije toliko.Komšija je letos kupio sličan za 750 eura.
koliko je placen-1000Eura-dali je kriv,pa je ta cena,to je jako malo?takav,malo novije proizvodnje,sa izmenjivim glavama mi imamo,i zadovoljni smo.http://www.oglasibalkan.com/adpics/5...08fbd43869.jpg
ovakav sam ja kupio pre 3god.za 1000e nije bas u nekom stanju
Minimum 3500e,glupo ga je uopste porediti sa einhell strugovima.
Nemoj mi persirati,molim te.Hvala, A kakav vi imate, negde sam cini mi se procitao da imate jedan. Pitam informativno, nisam bas zainteresovan za enhella. Ovo je malo puno para, ali jednog dana nadam se bar neki manji, da moze nesto da se doradi i napravi.
Nemoj mi persirati,molim te.
Ima ga u temi,negde,neznam na kojoj stranici.
Prastar strug,jos ima kozije noge,ali to nema veze,taj je nama strug nastrugao....
Tata je bio strugar i maher da radi na njemu.
Trebali ste vi mene da vidite kako "stružem" tj. brusim remenicu koju sam napravio na mojoj skalameriji od redukcije za krunjač. Sa velikom brusilicom. Bice slika kad bude gotovo, ne vjerujem da je iko ikad napravio remenicu na ovaj način i od ovih dijelova.