Alati i radionice

1000e ima malo lufta na suportu nista strasno radim tako i bruji menjac u sporijoj brzini

- - - - - - - - - -

inace sam ga dobio u kompletu sa plan plocom i cini mi se dve linete

To je jako povoljno bilo...ako bas nije urnisan i kriv,odlican ste posao uradili kada ste ga pazarili...

Hvala, A kakav vi imate, negde sam cini mi se procitao da imate jedan. Pitam informativno, nisam bas zainteresovan za enhella. Ovo je malo puno para, ali jednog dana nadam se bar neki manji, da moze nesto da se doradi i napravi.
Nemoj mi persirati,molim te.
Ima ga u temi,negde,neznam na kojoj stranici.
Prastar strug,jos ima kozije noge,ali to nema veze,taj je nama strug nastrugao....
Tata je bio strugar i maher da radi na njemu.

kriv nije sigurno ali je radio dosta vidi se po njemu treba da se sredi malo to ce odprilike da uradimo jesenas posto mi dolazi jedan komsija u penziju iz nemacke a bas mu je to struka odrzavanje takvih masina(strugovi i glodalice)pa ce malo da se zanimamo

Dobro necu persirati. To nema veze koliko je star, bitno je da radi, i bitnije je jos da majstor zna da izvuce maksimum iz masine.

Bila je kompletna radionica za 3.000 eura.Znači veliki strug,glodalica,stubna bušilica sa svim mogućim alatima.

@zlajo
Hhehe, nesporazum je. Ja sam se u potpunosti složio sa tvojom pričom i čak sam i dodao šta je još najćešći oblik nepažnje. E to je taj jaz internet komunikacije, vrlo često se desi da te ljudi pogrešno razumu. :ppozdrav:

Trebali ste vi mene da vidite kako "stružem" tj. brusim remenicu koju sam napravio na mojoj skalameriji od redukcije za krunjač. Sa velikom brusilicom. Bice slika kad bude gotovo, ne vjerujem da je iko ikad napravio remenicu na ovaj način i od ovih dijelova.

Nazad
Vrh