frenky
Član
Ne, to je magnetna digitalna vaser vaga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam po struci masinac i nije mi problem naostriti rucno ali ovo sam uzeo najvise zbog onih manjih 3-5mm. Ostri fino a puknuto je bolje po meni prvo naostriti priblizno rucno.jesi li isprobao ovaj? Koliko kvalitetno se mogu naoštriti svrdla? Može li se na njoj naoštriti puknuto svrdlo, ili prvo treba ručno naoštriti u grubo?
Već dulje razmišljam o kupnji istog kad bude na akciji u Lidlu, ali se još nisam mogao odlučiti na kupnju.
Toma glave su stare uradjene 40e po komadu sa pdv kod cubi nsJesu li to nove glave ili su stare sredjivane? Pitam jer i ja moje moram raditi pa gleda sta je bolje i po dzep i po kvalitetu
Ja to sa obicnom zutom elektrodom i invertorom povarim,a u poslednje vreme sve radim sa "co2 aparatom"Još uvek krljamo
Remontni zavod ne prekida sa radom
E ujutru skidam te jadne nosače i pravim nove
Na jednoj slici se vidi kakav je došao iz PL
pa kao ukrpi proći će homologaciju
Pa sad pravi sve novo, najviše mrzim da isti posao radim više puta
Inače jedva sam skinuo dizalicu zapeklo mila braćo ko zavarena
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Ja to sa obicnom zutom elektrodom i invertorom povarim,a u poslednje vreme sve radim sa "co2 aparatom"Još uvek krljamo
Remontni zavod ne prekida sa radom
E ujutru skidam te jadne nosače i pravim nove
Na jednoj slici se vidi kakav je došao iz PL
pa kao ukrpi proći će homologaciju
Pa sad pravi sve novo, najviše mrzim da isti posao radim više puta
Inače jedva sam skinuo dizalicu zapeklo mila braćo ko zavarena
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Jeste u pravu si ali pričam o nosačima koji se vare za pomoćnu šasiju( dizalicu) a šrafe za osnovnuZa kamionsku šasiju nije dozvoljeno zavarivati. Veže se isključivo vijcima ili zakovicama i to u zoni niskih ili nultih napona.