Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvučes klip, onu sipku skroz nazad, otvoris patron ubacis u mazalicu ceo sa sve tom cevi od patrona, zavrnes nazad poklopac od mazalice, otkacis sipku da opruga potera mast i radiš, nema punjenja rukom , vazduha itdGodinama se patim punjenjem ručne mazalice mašću iz kantica (0,85 ili 1 ili 4 kg).
Može li netko pojasniti koje su prednosti upotrebe klasičnih patrona (400 g) koje su skuplje od većeg pakiranja? Na koji način se napuni mazalica mašću iz patrona?
Ja sam kupio u JD radnji negde u Nemackoj, bila 15-ak evra, radi odlicno.Kakve ručne mazalice preporučujete a da se nisu pokvarile posle dve-tri godine korišćenja?
Patrona sa muskim navojem na sebi. Bilo kad sam zadnji put ja tamo bio. Cena nije bila mala. Al bilo je. SiguranPa šta ja znam za moje potrebe mi ne treba duže crevo,a imam neku staru mazalicu od pre dvadeset god i tamo je od prilike ista dužina creva.
@Mucobieno
Jesi siguran da bas ovakve patrone idu?
Nailazio sam na patrone gde se otvore kao konzerva. A ova je kao patrona od silikona, mali poklopčić se skine i navrne na mazalicu ima na prvoj slici.