Bravo
Ali neću da trpim da mi neko soli pamet da je Eihell u klasi sa FEIN
Neko ore vladimircem a neko fendom
Posle praznika idem u WINWIN da rizikujem 30e da kupim malu brusilicu
tu sto sluzi 10 god i redovno ću vas obavestavati o svemu ako izgura koliko polovan plavi BOSCH reći ću da ste u pravu i da sam jeo govha dzaba
Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora
Prijatno sam se iznenadio što je toliko izdržala...
Svako nek radi s onim što misli da mu je najbolje !!!!
I NE TVRDIM DA JE EINHELl BOLJA OD DRUGIH, NAPROTIV !!!!
Ne solim ja pamet nikome, ako imaš tako dubok džep, plaćaj i 100.000 brusilicu, ali pun mi je sanduk brendiranih malih brusilica, ORIGINALNIH da se razumemo odmah, Black&Decker, Bosch, Metabo, Skill, i nisu sastavile par godina...
Na Bosch-ovoj OTPAO KOLEKTOR !!!!
Na Skill se istopila ležišta za četkice !!!!
Na Black&Decker pandrknuo tanjirasti, par Vašara sam obigravao i prljao ruke po sanducima i kantama Ciganjerosa u potrazi za zamenom, nisam uspeo, i odustao...
Ovu Einhell sam kupio od besa, da završim neki poslić pa da je čestito zafrljačim u đubre, kad ono, CVRC-PRC se pokazao (KOD MENE) junački izdržljivim...
A zaista je nisam štedeo...
Sad je probio rotor i ne mislim popravljati, možda naletim na kakav polovan a ispravan, pa je opet osposobim, ne znam...
Onda odem u Rumu,i tako prijatno iznenađen, kupim opet istu, pa nek traje kolko traje, zaista mi je svejedno, bar neću biti na šteti kad crkne posle par godina...
A ti računaj koliko možeš da sahraniš Kineza za tu jednu tvoju BRENDIRANU !!!!
Imam AEG udarnu bušilicu-štemajz, od 1100W, i crkne mi letos dok sam radio izolaciju, i to elektronika, jedva deo nađoh, a on 30 EURA !!!
Mogao sam Kineza da kupim da završim posao...
Što je najgore, nije originalni deo, već deo od neke druge slične bušilice, i ne radi ni približno kao nekada, a to NIJE SUBJETKTIVNI OSEĆAJ !!!
NIJE MI NAMERA DA HVALIM PRC KINEZE, ALI SVE SU BOLJI I BOLJI !!!
Ali bar s njima znaš na čemu si i gde si, pa se ne razočaraš ni malo kad pandrkne, nego je lepo ošineš o zemlju, pa u radnju po drugu, OPET NOVU !!!!!
Još nešto, NEKI bi i nakovanj pokvarili, tako da nije merodavna marka alata, već stručnost, pažnja i umeće rukovaoca istim !!!!!
P.S. Nedostaje mi stari kvalitet, onaj od pre 30 godina, onda bih dao i 100.000 za NOVU brusilicu, kada znam da će TRAJATI a možda i moji naslednici (potencijalni) raditi s njom !!!!