Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
100 e je maska u kvalitetu i siguran sam da mozes da to platis i sacuvas ociPa jedan dan sam neke limove vario krpao bez maske i uvece haos, sutra sam nastavio sa tom najjeftinijom maskom i nisam imao nikakve tegobe. Znaci radi, kad zapocinje var malo namignes, i eto.
Od
Zajebao sam se i uzeo varstrojevu, tesko sranje
Ko dosta radi njemu i koristi,nije isto dali par puta godisnje zavaris nesto za svoje potrebe ili svaki dan palis aparat,u tom slucaju i ja bih iskesirao za nju.
Hvala eDGeIma programe za sve bre...mani kardan ce da mi izadju zuljevi na ruke od tapsanja tebe po ramenu jedna od stvari za koje znas da ce uvek da budu uposlene
U firmi koristim ALFA-in aparat koji je takodje kupljen u BP. Aparat ima vec 8 godina i radi fenomenalno. u pitanju je inverter od 180 A. Nema sumnje da su im i ostale stvari ,recimo ova maska, odlicnog kvaliteta! extra stvar]Ja sam na preporuku jednog člana naručio masku iz firme proficut Bački Petrovac. Maska je Češke firme alfa in.
Maska nije profi ali je sasvim ok za te pare. Ja sam zadovoljan imam je već par meseci radi lepo vario sam i elektro i co2. Maska ima podešavanje osetljivosti, zatamljenosti, ima podešavanje zadržavanja posle vara to je onaj delay i mogućnost brušenja sa njome
Mislim da je bolja i kvalitetnija od ovih kineskih koje se prodaju na pijaci i koštala je malo preko 50 eura a dobija se pisana garancija sa računom i rezervno staklo prednje
Sa maskom se lakše vari pogotovu ako je neko početnik ili amater jer imaš slobodne obe ruke za varenje i luk bude mnogo stabilniji kada se lepo namestiš i nasloniš drugom rukom
[/IMG]
Pozdrav svima,sta kazete jesu cemu one womax i sl.kompresorske mazalice?