Philby
Član
Škola da se nikad ne stoji iznad cijevi pod pritiskom, zategnute sajle, lanca i slično. Jednom sam imao slično iskustvo sa sajlom i šlepanjem (srećom, malo me samo dokačila po ramenu)i od tad dobro pazim kad vidim nešto napeto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
такође ни у правцу смера окретања ручне бушилице...отац пре пар година разбушивао кардан (мали за прскалицу) и ја сам стајао у правцу окретања ручне бургије. кардан се некако отео из стеге и мене само очешао по увету...škola da se nikad ne stoji iznad cijevi pod pritiskom, zategnute sajle, lanca i slično. Jednom sam imao slično iskustvo sa sajlom i šlepanjem (srećom, malo me samo dokačila po ramenu)i od tad dobro pazim kad vidim nešto napeto.
Hteo bih da sledeci put probam c12C25? ili C18? i lep var prijatelju...nece ovo nigde.
co2 hoce da ledi,imao sam grejac ali mi je i dalje ledio.Var ima sitne pucne i treba ga brusiti da se skinu pre farbanja.Ferolajn ostvaruje bolji luk i samim tim jaci var,bez sitnih pucni.Otprilike jedna mala boca co2 ide po kili zice a ferolajna jedna boca velika po 6000 din. na 15 kg zice.Čak je jeftinije variti sa ferolajnom https://moj.messer.rs/TEHNICKI-GAS/148/SMESA-ZA-ZAVARIVANJE.shtmlJa još varim sa ceo jedan, i nije loše...
I moja radionica je pod otvorenim nebom, pa dam gasa da ne peni var ako dune vetric, i jos uvek mi je jevtinije da radim sa CO2 nego sa mesavinom...varim na avliji pa co2 drzim na oko 15 a c18 na oko 9-11