Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ,ovo je sa Kikindskog buvljaka.Jel to Senta , komso!?
Po meni su Elektroda zagreb extra,rade posao samo tako...
Jeste, ima vanjski regler, a sam alternator ima u sebi cetkiceTo koristis vanjski regler, pretpostavljam da ima cetkice unutra jer nije tip kao sto se sada koriste koji imaju regler od naprije i na njemu cetkice.
Farmer II
Zar su toliko poskupeli polovni (standardni) alternatori da moraš da se "baviš" ovakvima?
Po slikama vidim i da nema remenice a ventilator mu je oštećen (iskrivljen)?
Pa još i dodatno povezivanje spoljnjeg reglera?!(nije greda, ali dodatno komplikuje stvari)...
Po meni, ne vredi ni vremena, ni truda, a ni novaca da ulažeš u ovakve alternatore (s obzirom na dostupnost polovnih "novijih")...
Kakve imas? Trebam jedan preko 100 amperaImam ja na prodaju polovne alternatore. Ako te nekada put nanese ka mom selu navrati i izabraces neki koji tebi odgovara.
Upari 2 po 60A. Kao na autobusimaKakve imas? Trebam jedan preko 100 ampera
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Treba da ga stavim na traktor. Tj na Rusku tehnologiju. Jedan mi je sasvim dovoljan 110 do 130 ampera. Nije to holmer. Pa da stavljam dva po 120 ampera.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk