Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes i da vadis sraf kojig si pokidao i ostao u navoju "sto mi se cesto desava" jer volim da stegnem sraf do samog pucanja (kodmene nema labavih srafova) i kad hocu da odvrnem on puce jer normalno dotad malo i zapekne e onda burgija izbusiti manju rupu u sraf i staviti ovaj alat normalno odgovarajucu debljinu i vaditi puknuti deo . Taj alat me je vec dosta puta spasio muka.
treba ovo i meni
evo ja sam našao ovaj za 20e ali mi je mnogo daleko , za poštarinu će uzeti vjerovatno još toliko , poslao sam pitanje čovjeku pa ću vidjeti ima li kakav prevoz u mom pravcu
Kad pukne alat u toj rupi onda se mozes slikati.Busilica mu nemoze nista.Za vadjenje zalomljenih vijaka je zakon co2 aparat i matica(navrtka).Zavari maticu na vijak brzo ohladi i mora ici van.
Zna li neko kako ovo može da se naruči iz Srbije?savo neznam dali je u BIH moguce imati paypal account ako je odmah otvaraj i evo koliko dodje na ebayu i sa dostavom
http://www.ebay.com/itm/New-Digital...849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbae41a31
a koliko vidim ima dostavu i u BiH
za sta to sluzi ja nikad videoZna li neko kako ovo može da se naruči iz Srbije?