slobapatrola
Član
skupo jakooo![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze, zaj...o si i mog cala sto se tice kolekcije alata![]()
Takav već imaš na traktoruTrebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Napravi sam sebi,po svom ukusu....preporukaTrebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Imam od 50l kompresor elektro maschinen već 7-8god s njim radim sve to što si nabrojao i zadovoljan sam ,ako naletiš negde na isti nećeš se pokajati.Trebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Moze,slobodno kupi i montiraj.Postoji li mogućnost i na koji način da pištolj za farbanje povežem sa kompresorom na imt 539 , može li da odrađuje posao ? Treba da prefarbam drljaču, tanjiraču, grablje, garažna vrata....