slobapatrola
Član
skupo jakooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze, zaj...o si i mog cala sto se tice kolekcije alata
Takav već imaš na traktoruTrebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Napravi sam sebi,po svom ukusu....preporukalinska boca za autoplin,jednoklipna glava od Dajca ili slična,ventili,el.motor 1.5kw....neće te koštati mnogo manje nego kineski iz radnje ali će biti puno bolji.Trebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Imam od 50l kompresor elektro maschinen već 7-8god s njim radim sve to što si nabrojao i zadovoljan sam ,ako naletiš negde na isti nećeš se pokajati.Trebao bi mi kompresor od 50l za ciscenje vazdusnog filtera,farbanje tanjirace,pluga,drljace itd nista ozbiljno i profi....s obzirom da ce vise stajati nego raditi,sta mi preporucujete?
Moze,slobodno kupi i montiraj.Postoji li mogućnost i na koji način da pištolj za farbanje povežem sa kompresorom na imt 539 , može li da odrađuje posao ? Treba da prefarbam drljaču, tanjiraču, grablje, garažna vrata....