Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za taj dizajn gde na jednom kraju ima dve kuke. Da ne vuce malo nervnomerno lezaj?Ручни рад, јуче сам га 5 пута варио, врх му се заврнуо, и није могао да растави грабуљу. На крају је радила мацола од 8 kg.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Роде, знаш шта, претер'о си са свим тим DIY стварима. Ти канда си решио да у својој авлији направиш неки пичвајз кога ће бити тешко описати у извештају о штети.
Ово је од стеге за шпренговање гибњева(тако некако се каже), нешто ми је требало па сам на брзину склепао. Кад нешто неће онда не помаже ни преса. То исто кућиште сам носио у Трстеник пре 7 г. Да га раставимо под пресу од 100т. После сам га обрадио на стругу и ишло је глатко, али поново је зарђало .Ne znam za taj dizajn gde na jednom kraju ima dve kuke. Da ne vuce malo nervnomerno lezaj?
Inace macola (ili nesto manje) Treba da bude pomocnik radapcigeru kad god nesto ne ide. Upregne se pa onda cekicem cukas da pusti.
Ljudi misle da su cigeri svemocni i zato lome cak i ove kvalitetne.
Ne mogu da nadjem nigde kalcijum karbid ....Роде, знаш шта, претер'о си са свим тим DIY стварима. Ти канда си решио да у својој авлији направиш неки пичвајз кога ће бити тешко описати у извештају о штети.
Не, кумим те, не тражи га....Ne mogu da nadjem nigde kalcijum karbid ....
Није КАН већ АН.Dzak KAN kanta dizela dva dzaka belog brasna i 5l fairy tas isl onda samo dobar upaljac
Babuuuuuummmm
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока