dobrodol
Član
Ne treba ti nikakav broj kada imaš mene....
Ajd uslikaj mi kako uzgleda ta posuda ?
Naredne sedmice sam 2. smjena, da pronjuškam malo po "sekundarnim sirovinama"....
S vremena na vreme , tu i tamo, pokupim koji kabal, vrata od mikrotalasne, koji ležaj da valja i tako...
Šrafova raznih vrsta, uvek treba !!!!
Dok sam radio tu, dođe nam majstor za belu tehniku, i pregleda i pokuša da popravlja, tup, ovoj crklo to i to, nemam na stanju, da se poruči taj i taj deo pa će popraviti...
Na papir nalepljen na uređaj napiše :
Čeka deo !!!!
Popizdim, jer više nisam imao gde da lagerujem aparate koji "čekaju deo", i uhvatim ga za ruku, brale, koji deo ti treba, vidi šta ih je !!!!!
U jednom danu je popravljeno oko 15 različitih aparata !!!!!
Šta da pišem u Nalogu ?
Piši, otkačila se žica neka, samo si je prišrafio natrag, jbg-ti !!!!
Ko te pita šta joj je bilo, bitno je da je ponovo ispravna i RADI !!!!
Jel se slažeš, slažeš se, ĆAO !!!!
I da ja mogu da je liferujem dalje, na procenu pa u prodaju, kao polovnu, i oslobodim malo prostor za druge koji pristižu svaki dan !!!!!
Ako ne možeš, pišemo na njoj NP (nepopravljivo) i ide napolje na ovu gomilu, plače Firma za reciklažu za njom !!!!
Ajd uslikaj mi kako uzgleda ta posuda ?
Naredne sedmice sam 2. smjena, da pronjuškam malo po "sekundarnim sirovinama"....
S vremena na vreme , tu i tamo, pokupim koji kabal, vrata od mikrotalasne, koji ležaj da valja i tako...
Šrafova raznih vrsta, uvek treba !!!!
Dok sam radio tu, dođe nam majstor za belu tehniku, i pregleda i pokuša da popravlja, tup, ovoj crklo to i to, nemam na stanju, da se poruči taj i taj deo pa će popraviti...
Na papir nalepljen na uređaj napiše :
Čeka deo !!!!
Popizdim, jer više nisam imao gde da lagerujem aparate koji "čekaju deo", i uhvatim ga za ruku, brale, koji deo ti treba, vidi šta ih je !!!!!
U jednom danu je popravljeno oko 15 različitih aparata !!!!!
Šta da pišem u Nalogu ?
Piši, otkačila se žica neka, samo si je prišrafio natrag, jbg-ti !!!!
Ko te pita šta joj je bilo, bitno je da je ponovo ispravna i RADI !!!!
Jel se slažeš, slažeš se, ĆAO !!!!
I da ja mogu da je liferujem dalje, na procenu pa u prodaju, kao polovnu, i oslobodim malo prostor za druge koji pristižu svaki dan !!!!!
Ako ne možeš, pišemo na njoj NP (nepopravljivo) i ide napolje na ovu gomilu, plače Firma za reciklažu za njom !!!!