zaregakovo
Član
Tresu one sve nije bitno koja marka nema mi mržeg posla nego brusilica u ruke,mislim da je kod iskre problem brzina brze su to im ide u priliog dok radiš sa njima ali posle to je šlag na cenu za opravak naročito ako je često.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zar nuje zelena?U mene Metabo netrese
Jeste zelena,uzeta bušilica i mala brusilica pre 3-4god,sa garancijom 2god+sa registracijom na sajtu metabo.com još dodatne 3god garancijezar nuje zelena?
Prodavac nije znao šta progaje a kupac je tek kući, posle skidanja hrđe video kakva je grip klešta kupio za 250 dinara.Kad sam ih uzeo u ruku osetio se kvalitet ali nisam mogao da raspoznam ko je proizvođač
Kad vec pricate o tresenju i vibracijama evo Vam ovaj Makitin model.
Prelistaj oglaseMaaler ...Sada u zetvi izgubio ceo komplet gedora (100-delova) jako dobrog kvaliteta...Neka ga duugo sluze ko ih je nasao .E sad me interesuje za koliko se mogu naci polovni kompleti po vasarima malo boljeg kvaliteta...
Tako i moj tata. Svaki vasar, on kupi par kljuceva, sravcigera, nekad neku busilicu, pumpu za vodu... i jos kojekakvih sitnica, ali samo u kvalitetu. Jednostavno voli alat, ali izgleda da sam bar to nasledio od njegaJa znam jednog čoveka koji ima puno bure od 200l kojekakvih ključeva, klješta, i drugog ručnog alata. Samo kvalitetne stvari, bofl iz poslednje dve decenije ne kupuje. Ni sa jednog vašara ili pijace se ne vraća bez par alatki. Kad sam ga jednom pitao šta će mu toliko alata, odgovorio mi je: "Kad volem".
Ima tamo i jedan iz Lebana prodaje garnituru,možda je to od člana sasa82