malaksalo
Član
Sta mislte o alatu marke GBS techniks?Mislim da sam dobro napisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta mislite kakvog je kvaliteta ovaj kilo ključ i koliko može on da vredi. Proizvođač A.T.U.Made in Taiwan .Dužina ključa je 45,5 cm Priključak: 1/2 Jačina stezanja: 10 -210 Nm , do 22 kg
Sta mislte o alatu marke GBS techniks?Mislim da sam dobro napisao
Ja filtere uvijek odvrnem rukom, ako baš prikliže može poslužiti i komad brusnog papira kojim obavijem isti.Ovi su dosta jeftini 5-6e plafon. Mozes i da uzmes safciger i probusis filter i odsrafis ga. Malo se isprljas ali unevolji svasta se desava samo da se posao zavrsi.
Alat sa slike i alat s slike iznad s lancem jesu za skidanje filtra ali i juedan i drugi imaju svoju primjenu .Ja koristim ovakav odvijac filtera vec dosta godina bez problema:
Nisam siguran dali sam potrefio temu ako nisam neka moderatori prebace.Kuciste lezaja potroseno(lezaj se okrece u njemu)ne moze da se odradi na strugu dali postoji neki tecni metal,lepak sta god da bi drzao kosuljicu lezaja u kucistu???