Agro Dan

Povećana davanja u stočarastvu nedovoljna su da pokrenu stvari iz mrtve tačke.
U reonu Pocerine zabeležena najezda gundelja.

Nije bilo nikoga, ali smo zato ovekovečili simpatičnog momka i simpatičnu domaćicu štanda...
2ii7706.jpg

Agro Dan 19. maj

Viktorija grupa će ući delom svojih skladišta u sistem javnih skladišta...

Čuli smo , čuli smo za vas i pomno vas pratimo :osmeh:. Kao što sam i odgovorio North Army-ju, tog dana, a bogami i svih dana sajma smo bili jedva po pet minuta na štandu, a to nije dovoljno vremena da vam se posveti dužna pažnja. Uostalom biće prilike pa ćemo se sresti:ppozdrav:.

Mogliste napraviti i neki interviu sa nasim clanovima , kad su culi da niste tu samo se ja zadrzah zbog hosete i branko da me uslika sa njom .
Sada zog te greske moras da mi posaljes njen broj na pp

Poljoprivrednici smatraju da krediti nisu povoljni, ministar poljoprivrede: Mnogo više poljoprivrednika će na ovaj način dobiti pomoć države.
Prvi robni zapis na Produktnoj berzi.

Agro Dan za utorak 24. maj

Upozorenje voćarima
Bacimo trećinu proizvedene hrane, građanin Evrope ili Severne Amerike prosečno godišnje baci između 95 i 115 kg hrane...

Zaražen krompir stigao iz Holandije, saopštila fitosanitarna inspekcija.
Ivana Dulić Marković- "Nije realno povećanje stočnog fonda na 60%"
Sunoko otkupljuje šećernu repu u Republici Srpskoj.

Sunoko otkupljuje secernu repu iz R.Srpske.:haha:
A jel ce prvo kao njihovi drugari iz mleka, da je izvezu sami sebi, pa da onda vrate nazad naravno po manjoj ceni, i tako da govore kako je napolju jeftinije. Cirkus. Pa svi uvoze od nas, a sad ce ovi banditi da uvoze od drugih

Pa kaže vest da su zabrinuti da ne završi sva proizvodnja u "srbijanskim" šećeranama, a naši nisu zabrinuti da li će sve završiti u šećeranama u Hrvatskoj. To je ta globalizacija, ne daj nigde pa gde su prinuđeni da prodaju tu ucenjuj.

Agro Dan za 27. maj
Iako je Vlada trebalo da raspravlja o merama za poljoprivredu, opet su "brze pruge Srbije" dobile prednost. U svakom slučaju, u današnjoj emisiji pogledajte...

Poljoprivrednici iz Banata zaustavljeni su kod mosta na Tamišu, saznaje AgroDan. Prema rečima Miroslava Grubanova, više od 300 traktora stoji ispred kordona žandarmerije. Put za Beograd iz pravca Vršca blokiran je.
Ranije kako smo saznali, policija je u Srbobranu počela sa hapšenjem poljoprivrednika, ali je kordon probijen i kolona je krenula prema Novom Sadu. Prema nepotvrđenim izvorima jake policijske snage smeštene su kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo na Rimskim šančevima.

Redakcija AgroDan

Nazad
Vrh