tibi
Član
zali boze motora sa 100 radnih sati ali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se pojilica na slikamaBio je instaliran na jednoj farmi tovnih pilica, prodat na kilo.
To bi bilo dobro za stambenu zgradu ili kvart.Mogli bi i TA peci da poukljucuju.
Stvarno steta za masinu.To je pouzdana i ekstra kvalitetna masina,sa zanemarljivim brojem radnih sati.
Ove zime poludeh sa strujom!!!! Nismo imali struju nekoliko dana i noci!!!! Imam ja agregat neki 5.5 kw... Ali sve mi se cini to da je "kao" 5.5kw... Kupljen je nedavno ali nisam bas zadovoljan sa njim.... Jedva da zadovolji potrebe da radi pumpa za vodu (kad pojim krave) i muzilica istovremeno tesko.... Oko kuce se ne muci bas toliko ali ga ni ne forsiramo uglavnom koristimo samo svetlo i Tv i za to je sasvim dovoljan...
I ako moze koje su to sve prepravke potrebne na samom motoru??? Motr kao motor najmanja briga...NAravno da bude trofazni... Hvala na informacijama da moze od El.Motora..