Kao clanu foruma i meni su pozeleli dobrodoslicu pa cu i ja tebi i svakom clanu...
A mislim da je glupost praviti strategiju u zemlji gde imas oko 130 hiljada registrovanih poljoprivrednika, da u svakom gradu odredite nekoliko clanova da obidju sela i dobiju konkretne odgovore e to bi bilo idealno, recimo veliki problem je kradja, onda nameti poljoprivrednicima koji veze s vezom nemaju, a namece se sve poljoprivredi jer ona za razliku od penzionera prosvetara nema ledja da ih stite, pa te jedne godine ukinu subvencije druge daju, trece obecavaju u prevodu j ko koga stigne a poljoprivrednici su ti koji ispastaju a j nisu... Nama treba neko ko ce da kaze: E Majmuni, stanite malo dosta ste tlacili poljoprivrednike, daj malo kriminalce da pritisnemo neka oni finansiraju budzet svojom imovinom!!! A ne ko ce da plati penzije =poljoprivrednici, ko nije platio PIO a nema ledja politicki zasticena =poljoprivrednik, koga policija sme da kazni, a osim kletve druge kazne nema ka policiji = poljoprivrednici, ko kad pomene proteste dobija pendrek po ledjima bez ikakvih kazni nalogodavaca= poljoprivrednik, ko dobija najnize cene poljoprivrednih proizvoda= poljoprivrednici, kome nije Sabacka mlekara isplatila tone kolicine mleka, da nije mozda politicarima i tajkunima? Ne NIJE isplacena = Poljoprivrednicima, eto nekoliko odgovora za naseg novog clana
A ako ikad dodjete na vlasti ili vas interesuje kako jos mozete da nam legnete na grbacu ja cu ti reci, udarite nam porez na svaki potroseni litar goriva, benzina i vode koju popijemo, pa na svaki kubni metar vazduha koji disemo, i veruj te i tada necemo biti slozni da vas skinemo sa vlasti, jos vise cemo tapsati i bice te novi heroji ove jako bogate zemlje!
- - - - - - - - - -
Ovde nicije ime nisam naveo, nadam se da niko nece biti uvredjen, inace ponovicu: Dobrodosao na najveci poljoprivredni forum drugar