Zrenjaninac
Član
Opa dobio sam drugu zvezdicu 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Čugi je napisao(la):Ima i ona što "ispaljuje" bale ali ne mogu naći snimak, Bobo pomagaj![]()

novii je napisao(la):Nije nikakav problem da se ovde navedu neke prosečne cene kotlova i njihove karakteristike.![]()

ja takodje planiram pravit pec na klasuru i psenicnu slamu a razlog sto je nisam do sad napravio je strah od skupe i nemoguce misije.Inace u okolini u kojoj zivim(Modrica)vecina lozi drvo.Neko od vas je spomenuo dozator?Mislim da to nije neki problem i moze se izvesti pomocu el.motora,kontaktera,sondi i mini elivel kompjutera koji kosta 55eura.Mene muci poprecni presek peci,pa ako neko ima tako nesto molim za pomoc. 

Veoma vazno je max.iskoristivost toplotne energije koja se oslobodi,pa zato mislim da je bolje da neradim nesto napamet jer bi me moglo skupo kostati.Odzak planiram da pravim sa duplim metalnim zidovima plus spiralna cijev izmedju(povratna).Ali tu opet ima ALI?Dali bi se u odzaku pravio kondenz i tako brze cadj lijepila za zidove odzaka.Ako neko ima iskustva s tim molim pomoc.....Jos jednom hvala