topalovic
Moderator
nikako ceo dans se skida sneg sa plastenika i vise nam gde jedino ostaje da se molimo bogu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I sta sad jel se salata moze oporaviti posle zamrzavanja ja sam prosle godine sadio salatu i sva je bila smrzla daba dupla folija i kad je otoplilo pocela da truli , zato ove godine nisam ni hteo da je sadimDanas lopatanje i lozenje kao i ovih dana. Dva plastenika grejem i tamo je OK, a u negrejanom mi je sva salata zaledjena.
skal, ovaj plastenik je mogao izdržati još ovoliko snijega bez ijednog skidanja snijega, iznenadio me koliko je stabilan mada sam pristalica i dupli lukova ali samo zavisi od koji cijevi.e ja danas u plasteniku probo da izvadim kultivator iz njega pošto se srušio a u njemu je bio kultivator al zasad operacija bezuspešna pošto neznam gde sa snegom moram sačekati još koji dan dase otopi i danas stizu cevi za drugi plastenik koji kad bude gotov slikaću jer me ovaj najediooo opasno sad planiram da radim duple lukove pa da vidim dalće pasti