Šišanje ovaca

gm80

Član
Učlanjen(a)
22 Sep 2011
Poruka
789
Sa cime i kako sisate ovce?
Koji je najbolji period za ovaj posao da se ne bi odrazio na zdravlje ovce?

Mi uvek sisamo pocetkom Maja, a evo vec drugu godinu radimo kineskom masinicom narucenom preko interneta, i za nase amaterske potrebe je dovoljno dobra. Za oko pola sata osisam ovcu i sredim joj papke.

Ja sisam makazama ali imam ponudu za Oster masinu . Buni me sto je pravljena za 110 v ali vidim da ima da se kupi adapter. Ostavio sam kod mene 2 i kod druga 10 kom da probam sa masinicom kada dodje.

Mi uvek sisamo pocetkom Maja, a evo vec drugu godinu radimo kineskom masinicom narucenom preko interneta, i za nase amaterske potrebe je dovoljno dobra. Za oko pola sata osisam ovcu i sredim joj papke.
Извините, ако може препорука за ту кинеску машиницу? Или неку машиницу.
Позајмио сам од брата неку као Макита машиницу (заправо ко зна шта је) да испробам, и нисам уопште задовољан, много је незграпна, тешка, зуби чешља под неким лудачким углом — све ме било страх да не повредим овцу, ошишао сам пола овце и прешао на дедине маказе. Питам јер размишљам се да купим неку, а видим да је опсег цена баш неуравнотежен. Хвала унапред!

Ja koristim Vilager masinicu za sisanje.Ista je ko i te Kineske tipa Mar-Pol i cega vec sve ima.Uzeo sam je prvenstveno jer tu u gradu imam njihovu radnju i sve potrebne rez.delove a ni servis mi nije daleko_Ovo je druga godina kako s njom sisam.Sisam godisnje malo preko 30 ovaca.Generalno sam zadovoljan s njom malo je bucnija al jbg.Po meni isplativa investicija pogotovu ako placas sisanje koje se kod nas krece oko 5e po ovci.Sisali smo ranije makazama i mogu reci da ovako ide duplo brze tako da moja preporuka ide da se uzme masinica ko ima vise ovaca za sisanje.

ovi kod nas nemaju tako kvalitetan mali kolektor ili konektor ,ne znam ni sam
inace su odlicni majstori

Nazad
Vrh