Calic68
Član
Poceo sa prskanjem od jutros uradili cetvrtinu, Sphere+Bor Max 20(1kg/ha) stavljam i malo uree da bolje lepi za list ![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stanislave nisam ni ja primetio da ima tačkica, ali ovo vreme kiša-sunce i sparina(isparavanje) mogu da budu problem a kao što ste naveli nemože se ući u njive od obilnih padavina. Mirniji sam što sam uradio prvi tretman jer je kod nas sinoć palo novih 10 lit.Ja moju jos nisam prskao, danas sam je opet obisao nema jedne tackice, a u njivu ne mogu bar jos 3 dana posto je juce palo preko 40l...
Upravo tako je i kod nas,gotovo da nema njive koja je sasvim cista...Meni je problem sirak,siroke trave nemam...Mislim da cu za 2 dana sam pocupati to sto viri napolju,sreca mestimicno je izasao i trebalo bi brzo biti gotovoGledam parcele repe kod nas retko koja da je delimično čista . Sirka posle ovih kiša nema gde ga nema. Od jutros zuje traktori sa nadničarima biće čupanja i prevljenja.