Šecerna repa 2014

Iako je najavljena niza cena repe 2014 dali cete povecati povrsine pod njom

• da

Glasovi: 24 42,9%
  • ne

Glasovi: 32 57,1%

• Ukupno glasača
    56
  • Anketa je zatvorena .
Nesto i znam,to resava Safari dok je u kotiledonu jel tako?!Hvala druze prskanje sutra najverovatnije posto od kise po svemu sudeci nema nista

Abutilon je najveci problem u repi. Ostalo sve moze da se resi. Moj ti je savet prskaj sa safarijem, ne sa kopijama. Razlika u ceni nije velika, a mozes nastradati ako omanes.

Safari po ovako niskim temperaturama ima slabo dejstvo, u Nedelju planiram prvi tretman sa AM-11 1 lit i Goltix 1lit po hektaru.

Kakva je Hemovet hemija za secernu repu?!Imaju neki Betahem AM 16 i Hemomitron u prvi prskanjima,da li je neko radio i kako se pokazalo u praksi.Kazu mi u apoteci da ljudi uzimaju to,e sad bi da proverim,ipak ne bi da experimentisem sa hemijom,ali gazda mi tvrdi da je provereno dobro!

Hemomitron sam koristio ista aktivna materija kao i Goltix, a što se tiče betanala do sada sam koristio samo Bayerov.

Ja sam koristio Hemoklop, tj. Lontrel Hemovetov. Dobro je uradio posao.
p.s. Izbacio sam kopije, jer nekoliko puta sam nastradao, a greska u repi kosta daleko vise nego razlika u ceni hemije original i kopija.

Dobio sam preporuku za prvo prskanje 2 lit BetahemAM16,1lit Hemomitrona i 30 grama Safarija/hektaru,posle 10 dana druga kombinacija

Pa kolike su razlike u ceni tih kopija kad uopšte i razmišljate o njima.Ajd da je nešto gratis pa da probaš .Ja prošle godine nisam išao sa ful dozama originala i na jednoj njivi od 7kj preživela divlja paprika što je koštalo 70 000 za kopanje :sjasi:

Hemomitron je isto sto i Goltix, samo on je najvise za suzbijanje cicka, Betanal ti pojacava delovanje Safarija, sad za te kopije nisam siguran nismo ih jos koristili ali sam si odgovoran za svoju njivu, tako da ti uskladi primenu preparata :)

Nazad
Vrh