Šecerna repa 2014

Iako je najavljena niza cena repe 2014 dali cete povecati povrsine pod njom

• da

Glasovi: 24 42,9%
  • ne

Glasovi: 32 57,1%

• Ukupno glasača
    56
  • Anketa je zatvorena .
Druže ja mislim da bi bilo bolje da je duže,a bojim se da će pući na varu od vibracija,ja sam ranije imao na navoj,pa je pucalo,dok nisam stavio gumeno jastuče!

Da ti slikam?

- - - - - - - - - -

Picture033-3.jpg

Picture034-4.jpg

Lepe mašine, ponaročito torpedo traktori, sačuvani, malo mekana priprema, sve u svemu lepe slike što kaže kolega.

Slozio bih se sa kolegama da je priprema jako lose uradjena. Preduboko. Lose sabijeno, vetar ce izduvati i to malo vlage sto ima u zemlji.

Ju,ju...koga ste nasli da kudite!Taj je imao prinose preko 8-9 vagona repe,negde cak i 10, prosle godine po hektaru,inace je prvi proizvodjac u selu cak bolje radi i od poznatijeg ALMEX-a...Mislim da slika malo vara,dole je sigurno nabijeno ali ne previse jel i to nije dobro! To je moje misljenje...Dule jel to danas slikano?!

Imali su i kod nas 10v/ha ali PRLJAVE REPE. :haha: Svi kad pricaju prinos kazu bruto kila koliko je bilo, niko ne kaze SRBS kvaliteta:ppozdrav:
p.s. Naravno da ce imati bolje prinose od Alemxa. Almex ima 100000000 hektara repe a ako neko radi visestruko manje uvek se moze vise posvetiti i blagovremenije uraditi svaku operaciju.

Danas zavrsena priprema za repu,ali nije kako treba kako smo bacali vestak i ovaj ludi vetar sve naneo prasine u tragove i tu je suvo.
Sutra ako bog da setva.

Radi dosta manje,ali idosta bolje od njega(almeksa). Prolazio sam pored njegovih njiva i nemozes naci nikakvu zamerku..Mi tako isto spremamo,samo kasnije predjemo kembridzom i dodje ti na isto...
Jel sejao neko od vas Strube ? Ja planiram nekih 2 ha kundere na predlog jednog kolege,ostalo original.

Radi dosta manje,ali idosta bolje od njega(almeksa). Prolazio sam pored njegovih njiva i nemozes naci nikakvu zamerku..Mi tako isto spremamo,samo kasnije predjemo kembridzom i dodje ti na isto...
S kim si ugovorio proizvodnju za ovu godinu?Cujem da su neki Kacarevci ugovarali sa Vitamix-om koji prvi put ove godine rade,da nisi i ti jedan medju njima?Pozz

Ju,ju...koga ste nasli da kudite!Taj je imao prinose preko 8-9 vagona repe,negde cak i 10, prosle godine po hektaru,inace je prvi proizvodjac u selu cak bolje radi i od poznatijeg ALMEX-a...Mislim da slika malo vara,dole je sigurno nabijeno ali ne previse jel i to nije dobro! To je moje misljenje...Dule jel to danas slikano?!

Nisam ja ništa kudio,samo sam komentarisao da nema slika PRIPREME

Pola sam sa Vitamixom,a pola sa Garasevicem...Jer Garasevic radi za Sentu,pa ko mi bude pravio probleme oko digestije,prljavstine taj ce dobiti malo repe od mene. Ima dosta Kacarevaca koji seju repu po prvi put ove godine(racunao sam preko 200 ha). Mali smo mi atar...:ppozdrav: pozz

Zanima me drugari sta kazete ,dali bi valjalo da se repa posle setve izvalja sa valjkom?:sta:

- - - - - - - - - -

@IMT-550 Ajd druze da slikas i nas malo.obicne smrtnike.Umemo i mi po nesto.Brkica je dosao da savrsenstva,ali i mi se nedamo.:haha:

Ko je koristio Biofor Aktiv u prvom tretmanu sec.repe,kako vam se pokazao?Ovde je radilo par njih,kazu ima razlike u svemu,ponajvise u startu i digestiji na kraju!

@Putin
Jeste to je atar Crepaje , i brkin sin seje , upravu si

@Mindjusar
Priprema fali zato sto je isla u medju vremenu a mi smo malo pauzirali sa slikama izmedju bacanja djubriva i setve , a i te dve operacije na slikama nisu izvodjene na istoj parceli , tako se potrefilo slikao sam to sto je bilo blizu...

@Savato
Jeste druze slikano je danas 16.03. u vasem ataru , prva slika je pored lenije prema starim vinogradima , a druga je u ataru na prvom savijutku sa desne strane

@Neli
Bice druze , samo se ti najavi ranije i uplati malo avansa i dolazi fotoreporter omdah na teren... ;)

Nazad
Vrh