Jugos
Član
Vadjeno je nesto kod nas za Vrbas prinos oko 3,5 vagona sa 16-17% digestije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo kradu, majčicu im l... Ne znam kako da se ponašam sa tim šećeranama i ljudima koji tamo rade. Vadimo repu za nekih desetak dana i uz put smišljamo strategiju da nas ne opljačkaju. Šta mi vredi cena 4,5 dinara, kada mi ukradu 10% i više na digestiji. Uzimam sigurno 5-6 uzoraka dan pred vađenje i nosim u našu laboratoriju. Ako bude razlika u proseku veća od 1% zovemo novinare. Drugačije se sa njima ne može. Možeš jedino da ne seješ repu, ali to za sada ne nameravamo.repa u subotu izvadjena a juce i jutros su odneli digestijom nisam zadovoljan samo je 15.5 sorta je drena a prinos mislim da ce biti blizu 4vagona prljavstina je 8%,neznam tacno kilazu jer nisu juce svi kamioni predali juce sutra tacni podaci
sa kojom seceranom si radio?stigli konacni rezultati repe digestija 16.3 prljavstina 8 a kilaza 3.9 vegona po kj jus kvaliteta,ja zadovoljan
Za koju šećeranu su ti podaci koje navodiš?pa ne znam tacno valjda je pocetna 3,60 pa su dodali 0,30 pa su dodali za septembar 0,18 pa nakraju ko zankoliko ce biti a ti dodaci vaze za svu predatu repu a ne samo za visak a isplata za povadjenu za septembar u oktobru ali mislim samo ona osnovana cena a ovo kasnije,za sada ovih godina je bilo sve ok