radashin
Član
Odjednom sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
npk 16 8 32...i to si trebao ranije da krenes, pogotovu ako su ranije sorte u pitanju, ali nema veze mozes i sada, sto pre to bolje. Ja i u berbi pustam i extra, jagode se pojavljuju niotkudasa cim prihranjujete kada se jagoda odmetne od cvjeta , meni se dosta odmetlo jagoda a ona i dalje cvjeta , samo sam 1 put prihranio sa 18-18-18 jer mi svake godine list naraste do koljena visine pa mi to stvara probleme kod zastite jagoda , a zelio bi da izvucem sto vecu i bolju jagodu pa bi trebao savjet kako da ih sada prihranjujem.
Trenutno i vjerovatno da bas i ne , ali ako moras onda napravi dozu malo jacu sa manje vode pa pusti kroz sistem , ili jos bolje idi svaka 3 dana folijarno preko lista dok se malo ne procjedi zemlja.Ajde da pokusam jos jednom,dal vredi prihranjivati jagode sistemom kpk,posto je zemlja puna vode?
Ajde da pokusam jos jednom,dal vredi prihranjivati jagode sistemom kpk,posto je zemlja puna vode?