Čovek se uči dok je živ

V0JKAN

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Jul 2012
Poruka
6
Hmmm
Kakav naslov.
Trebao bih se predstaviti (tek danas sam saznao da je to razlog zbog čega 10-tak dana nisam mogao da komentarišem neku sliku....)
Pa dobro.
Ništa zajedničko (za sada) nemam ja saovim forumom... mada...
Bavim se servisiranjem računara (hardware i software)...
Slobodno preskočite taj deo čime se primarno bavim.
Konkretno sam se pre 2.godine preselio u selo u kojem živi 30-tak stanovnika mahom stariji, a rešio sam da se bavim poljoprivredom i stočarstvom tj. da nastavim gde su oni stali. Za sada imam 3 krave, 10-tak ovaca, dosta živine, plastenik, poveću baštu... jednom rečju smo ‚‚svaštare‚‚. imamo dovoljno za sebe i za po nekog... međutim ne želim da na tome ostane već hoću da uz svoj rad i zaradim (kao i svi).

Trenutno radim na izgradnji šupe (pom.objekta) gde bih smestio mehanizaciju i deo bala. Sve to je godinama unazad bilo smešteno napolju osim traktora, pa sam čvrsto rešio da zimu dočekam sa pokrivenom mehanizacijom. Što se bala tiče dobar deo sam uspeo da smestim ( oko 1200) ali mi svake godine napolju ostane oko 400 koje prekrivan najlonom koji brzo propada...

Kada mi odobre postavljanje teme detaljno ću vam predstaviti prjekat (ideju) za šupu.

Hvala na izdvojenom vremenu.
pozdrav

Vojkan

Dobro nas nasao!Naslov nije los,to je istina....
Imas zajednickoga sa nama i to dosta.....(traktor,plastenik,krave ovce.....):ppozdrav:.

Mogao sam da garantujem životom da nikad neću sesti na traktor , baviti se poljoprivredom i sokom, a još crnje da visim po ovom forumu da bih se i učlanio... VRH. Otud i gor navedni naslov. Sve u svemu sticajem okolnosti iz BG-a sam se preselio u selu i za sada nema kajanja, jedino ne želim da ostane na zatečenom stanju, već da proširim domaćinstvo i ozbiljnije uđem u priču. hvala na podršci

---------- Poruka napisana u 09:47 ---------- Prethodna poruka je at 09:45 ----------

Dobro dosao Vojkane.

Hvala sova

Tek sad videh ovu temu. Dobro došao na forum.
Hrabra odluka da se vratiš na selo, ali nezamenljiv je osećaj proizvoditi i jesti svoju, zdravu, hranu.
Nezamenljiv je osećaj jutarnji miris polja, cvrkuta ptica i svega što priroda daje čoveku.
Život na selu je sigurno teži, ali zato dušu preporodi.

Onda Vojkane i samnom imas zajednicko makar to sto sam se i ja iz BEOGRADA vtatio na svoju babovinu u Suboticu i nisam se pokajao ako nizbogceg drugog onda zbog ukusa hrane iz baste i kozijeg mleka i sira sto ih napravim. DOBRO NAM DOSAO!

Dobro dosao Vojkane:ppozdrav: Ne samo sto nam je zajednicko to sto smo gradska deca vec ti je i naslov deo mog potpisa a sto rece jedan nas kolega a mislim da mu je to i potpis "Mislio sam da sve znam a sad vidim koliko neznam"Jos jednom dobro dosao , na pravom si mestu da nesto novo naucis ,a i druge da naucis iz oblasti tvoje struke.

Hvala Branko na podršci. Apsolutno se slažem sa tobom

---------- Poruka napisana u 20:53 ---------- Prethodna poruka je at 20:49 ----------

Dobro došao Vojkane!

Možeš projekat za šupu predstaviti u temi "Objekti za smeštaj mehanizacije" ( http://poljoinfo.com/showthread.php?168-Objekti-za-smeštaj-mehanizacije ), ili čak i u ovoj (tvojoj) temi.

Hvala druže. Mesec dana sam proveo gledajući i čitajući komentare. Vidim da si u toj temi veoma aktivan.
naravno da ću postaviti temu. Hvala što me pratite

Dobro dosao Vojkane, videces da smo pored razlicitih imovinskih stanja i opredeljenje tipa stocari,ratari,povrtari ipak ovde svi delimo istu ljubav prema prirodi i sopstvenom radu i trudu. Kao sto delimo istu ljubav tako delimo i vrlo slicne probleme u ovim oblastima, ali na ovom forumu smo bas i zato da bi smo zajednicki smislili resenja i lakse prevazisli sve prepreke.
Srecno...

Nazad
Vrh