Čestitke za ponove.

Za sajam ne znam, na oglasima DF 4075e vec neko vreme ima cenu 32 + pdv. Same Dorado 75 i DF 4075e su identicni traktori, razlika je u boji i masci. Tri cilindra turbina i interkuler.

Da se pohvalim...😃
Indirektno vezano za poljoprivredu...
Juče pazario auto prikolicu...
Do sada imao i vukao jednu "iz uvoza" preko 20 godina koju je bilo i praktično i bukvalno nemoguće registrovati...
Ova nova ide sa svom dokumentacijom, te ću je svakako registrovati i ne razmišljati više o kamerama i patrolama duž puta... 😂

Искрено, гледао овога произвођача пре него што сам купио тригано ц250. Танак лим и увијање под теретом (комшијина од 2.65 метара товарног простора).

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

-
~ 140-150 € ти је церада да направе приватно за ту приколицу. Арњеви профил 25х25 или 30х30 ако може да стане у стуб. Код мене сам уклопио у фабричке арњеве 25х25 и направио кавез.

Ma ne treba mi...
Ako mi ikad takvo nešto padne na pamet, svakako ću gledati da mi ne skinu kožu s leđa...Ove cene za ovaj "kvalitet" je bezobrazluk, da ne kažem nešto gore...

Uzeo pre par godina Vestu od 2.3m, rezervni tocak su cenili 12000din a doplata za istu prikolicu ali sa tandem osovinom 14000 din tako da sam uzeo tandemku bez puno razmisljanja. Za ove 2,5 godine je prevukla jako puno kod nas, redovne ture od 1000kg, paleta vestaka od 1250kg, bez i jednog jedinog problema. Tako da sigurno nisi pogresio u izboru. Čestitam!

Одмах да знаш, не одговара заставина и слична фелна, централна рупа. Распоред шрафова одговара. Одговара фелна од голфа 3, пола и слично.

Nazad
Vrh