Čestitke za ponove.

Čestitke !
Koliko košta takav dron ?
Sad je na akciji 17900+pdv.
Inače je plaćen nešto više tj bila je puna cena i zbog dodataka još dve prskalice tako da može da radi sa sve četri( u ratarstvu se koriste 2 ) i uređaj za razbacivanje granula.Inače je aktiviran u vreme akcije tako da su momci ispali skroz korektni i vratili taj višak za punjač.
Kapacitet 40 lit ili 50 kg granula.
Nije se dejstvovalo na plamenac jel je bilo neočekivana kupovina i ne znam jel ima svrhe na ovaj očekivani rod da se sad radi.
S druge strane letim u subotu pa fizički ne stignem.
Kad stignem postaviću još slika u temi.

Skrenule mi misli,još agregate za punjenje nisam rešio za rad na terenu.Ima tri baterije sa kojima može da uradi nekih 8 ha ali to bi značilo odlazak kući.
To je malo komplikovanije za teren pošto treba 18kw a DJI agregati nisu dobili dozvolu za EU tržište zbog buke tako da se se spremam i to da rešimo uskoro.

Sad je na akciji 17900+pdv.
Inače je plaćen nešto više tj bila je puna cena i zbog dodataka još dve prskalice tako da može da radi sa sve četri( u ratarstvu se koriste 2 ) i uređaj za razbacivanje granula.Inače je aktiviran u vreme akcije tako da su momci ispali skroz korektni i vratili taj višak za punjač.
Kapacitet 40 lit ili 50 kg granula.
Nije se dejstvovalo na plamenac jel je bilo neočekivana kupovina i ne znam jel ima svrhe na ovaj očekivani rod da se sad radi.
S druge strane letim u subotu pa fizički ne stignem.
Kad stignem postaviću još slika u temi.
Nemaš više od 50kg ? 😀

Skrenule mi misli,još agregate za punjenje nisam rešio za rad na terenu.Ima tri baterije sa kojima može da uradi nekih 8 ha ali to bi značilo odlazak kući.
To je malo komplikovanije za teren pošto treba 18kw a DJI agregati nisu dobili dozvolu za EU tržište zbog buke tako da se se spremam i to da rešimo uskoro.
За шта треба толика снага агрегата? Да ли би било исплативије купити још 2-3 батерије и ријешити проблем? Мада и тих 8 сати је доста, ваља мало гледати и себе, направити паузу за ручак и слично.

Pola sata.
I mene malo iznenadila snaga za brzo punjenje.Toliko treba da bi se napunila baterija za 10 min.
Jedna vozi,druga se hladi ,treća se puni.Tako funkcioniše u kontinuitetu.

Nazad
Vrh