Čestitke za ponove.

Prinova :)

Mali ĐĐ otišao i stigla ‘malo veća’ zamjena!

a4b51efdf1c76f67475e604b265a3b0c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

913....245hp mislim
može neke mane ak imate iskustva s ovakvim hah
lepota i zver od kombajna.jos ak je novija linija posle 96' a cini mi se da je jer malo ih ima 4075 s tolko opreme na grlu a vidim ovaj jedan od redkih primera sto ima od sebe i prema sebi
taj mane nema! sedi i vozi.kolko trosi zaboravit ces druze sipat u rezervoar.da uporedim u lexiona sipam svaki dan a ovaj 4075 svaka dva dana i kolko ostane mogao bi jos da radi poladana.kad lexion pojede zivce zamenim se s radnikom i sednem dan dva u 4075 da radim i odmorim zivce
ak trebate kakve savete i iskustva za stelovanje javite se.odrzavanje jako jednostavno i jeftino jedina mana koju sam ja imao kad je parcov usao u kabinu i ispod kontrol table napravio dar mar sa zicama.javite se pa vam prosledim broj od coveka koji to resava eskpresno da imate za svaki slucaj

Kod mene takođe stigla ponova.Originalno fabričko stanje, nedostaje samo staklo na zadnjem svetlu. 🤣
Чека бре јеси ово добио уз комбајн да имаш чиме да се вратиш са њиве? То као некад уз ИМТ 51хх ишла кука за бицикло кад стане да имаш чиме кући доћи! 😁

У фирми су јуче стала два џондирова комбајна, мајстор на апаратима .

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh