Čestitke za ponove.

E to se zove dobra kupovina...na kilo da ga daš dobićeštenovce,tako da ako valja čemu ti si u velikom plusu...

Ne moras da verujes ja ti lepo kazem,jedno je osovina za kacenje povarena ali ide i tako,tocak je ispravan...

Ne mora da znači! Mi smo kupili Vogela M950 4 brazde puna daska original točak za 1000 evra pre 7 godina.

Ja sam ga prvo probao pa onda trgovao,tako da znam sta sam kupio...
Ne ljutim se ja,svako ima pravo na komentar...

Sa srećo nek je kupovina,ali kolika kuća bog te vido,ko da su ti pradedovi radili u nemačku :osmeh:,a stepenica ko poligon za džoging,dok je obiđeš celu moraš opet sesti za astal i najesti se slanine.

Sa srećo nek je kupovina,ali kolika kuća bog te vido,ko da su ti pradedovi radili u nemačku :osmeh:,a stepenica ko poligon za džoging,dok je obiđeš celu moraš opet sesti za astal i najesti se slanine.

To je samo prednji deo,do glavnog puta ima jos dva posto ide u cirilicno p.:osmeh: I niko mi nije radio u inostranstvu,vec su isli u jevropske zemlje da kupuju pa se vracali.Inace cale,i pokojni deda su bili harmonikasi.:ppozdrav:

I ja se ponovio za auto :haha: . Tražim već duže nekog krša za njivu i šumu . idealno bi bio neki pikap 4x4 al nisam planirao mnogo da se otvorim pa nisam našao ništa . Onda sam pustio kriterijum za bilo kakva kola 4x4 sa kukom i da nisu skupa da mogu da ih drljam i po šumi kroz grane i slično . Na kraju mi dosadilo i kupim golf dvojku sinkro za 800e reg godinu dana ima kuku , plin i slično. :haha:

I ja se ponovio za auto . Tražim već duže nekog krša za njivu i šumu . idealno bi bio neki pikap 4x4 al nisam planirao mnogo da se otvorim pa nisam našao ništa . Onda sam pustio kriterijum za bilo kakva kola 4x4 sa kukom i da nisu skupa da mogu da ih drljam i po šumi kroz grane i slično . Na kraju mi dosadilo i kupim golf dvojku sinkro za 800e reg godinu dana ima kuku , plin i slično.
Uhh, to je vec nesto ozbiljnije
Ide uz masnu bukvu, daj neku slicicu

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Bi zeleni, da te dugo sluzi i zaradi novi i veci i mi vec neko vreme merkamo nesto na taj fazon za nas imt ali ne daju komsije..
Moze cena na pp kolega, ako nije poslovna tajna

Послато са SM-A310F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh