Čestitke za ponove.

I ja se pridruzujem cestitkama! :D Nek masine sa srecom i bez kvarova dugo vremena sluze i da se sto pre otplate!!! ;)

1985. godiste, 62 ili 65KS (62KS u saobraćajnoj, ali u Hurlimann brošuri piše da ima 65KS), tri klipa (110x120mm), samo da ga registrujem pa da ga dotjeram kući.

Hvalaaaaa svima! Jedva čekam da ga dovezem, odmah ima da ga upregnem za frezu, ima nešto sitno da uradi (nekih 1500m2), a onda slijedi kosa, Fahr KM24, 185cm zahvata sa dva diska, teška kao crna zemlja i duga 3 metra, ona je Fergu koštala par godina života dok mu nisam obezbjedio fiksno nošenje poluga. Hurlimann je stvarno dobra mašina, vrlo masivno konstruisan traktor, volan hidraulični (sa orbitrolom, lagan kao perce), snage ima taman za moje mašine (tanjirača 20 diskova, plug obrtač 2x12" i ravnjak 2x10", spremač 2.2 ili 2.5m koji treba uskoro da stigne, ova rotaciona kosa, freza 165cm zahvata itd). Taman da se fergo malo odmori na laganim poslovima, sve teže preuzima Hurlimann.

Čestitam, mislim da bi trebao da častiš pošteno ceo forum. Konačno se saga o kupovini mislim dobro završila. ::super::::super::::super:::ppozdrav::ppozdrav:

I ja se pridružujem čestitkama.
Šteta što nisi kupio neki odomaćen traktor, za ovoga nemaš koga da pitaš za savet, malo ljudi ih ima...

Nazad
Vrh