Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo stigla jedna ponova i kod nas sad se svi raduju i bas nesto ne otimaju za punta koji je kupljen nov pre 4 godine(iako je odradio i on svoje dobro,i dalje bitno da se vrti) a da se nije kupio rat bi nastao,doduse nije ni bilo gotovine i povoljan su kredit davali,ali dobro docekali smo brat i ja konacno da zameni starog nadamo se boljim
Otom bi se dalo diskutovat u nasem slucaju al ne moze se sve bas ni u proizvodnju i masine ulagati.Ja bi vise napredovao da sam uzeo veliku prikolicu za stajnjak 15t koje je bila u planu i za koju smo obradjivali tatu,ili kukuruzna sejacica sa diskom(no uvek nesto treba doveka bi se moglo odlagati) ali kad je reko idemo uzeti auto ne mozemo vise s jednim a stari audi nece niko da vozi jer nije toliko siguran reko ajmo naci nesto dok se ne predomisli i uspeli smo jeste da smo ceo dan trazili ili napredak bi bio od krave koje smo prodali da su uzete nove junice koje ce ih zameniti,no to nas nebi radovalo toliko ko ovo,jer je doslo ko iznenadjenjecestitke svima na ponovama...samo napred,lepo je videti kad napredujemo..
игордулић мсм да је Предраг мислио на нешто друго,тј код нас се каже да га крстиш што пре и да ти једини квар буде ручица од спуштања седишта...све најбоље да дуго служи
Otom bi se dalo diskutovat u nasem slucaju al ne moze se sve bas ni u proizvodnju i masine ulagati.Ja bi vise napredovao da sam uzeo veliku prikolicu za stajnjak 15t koje je bila u planu i za koju smo obradjivali tatu,ili kukuruzna sejacica sa diskom(no uvek nesto treba doveka bi se moglo odlagati) ali kad je reko idemo uzeti auto ne mozemo vise s jednim a stari audi nece niko da vozi jer nije toliko siguran reko ajmo naci nesto dok se ne predomisli i uspeli smo jeste da smo ceo dan trazili ili napredak bi bio od krave koje smo prodali da su uzete nove junice koje ce ih zameniti,no to nas nebi radovalo toliko ko ovo,jer je doslo ko iznenadjenje