Čestitke za ponove.

Poceo je konkurs od ponedeljka kod nas opštini Bor,povracaj bi trebao biti od 50-60% za mehanizacije,mislim da samo moze za sakupljač sena sunce i za rotacionu kosu za to sam siguran a ostale masine mislim da nema za sada.Inace bio je i konkurs pre i za mlecno govedarstvo gde sam dobio povracaj za muzilicu od 60% sto je super i pare su legle za manje od mesec dana.

Nasa opstina nije u mogucnosti za konkurs, ali zato danas stiglo odvodnjavanje cca 1000din/kj

Čist bezobrazluk,ali gledajte to sa vaše vedrije strane,a to je da bar ako ništa drugo nisu mađari ti veliki zaljubljenici u Srbiju,bar kad je reč o dr. zemlji.

Današnja ponova. Nadam se da će nam omogućiti da napunimo visoku kotobanju kako treba. Dosadašnji transporter od 6m nije mogao da dohvati do krova kotobanje tako da smo mogli kotobanju da napunimo samo do ~80% kapaciteta uz lopatanje kada se dođe do visine do koje transporter može da dohvati kako bi stalo još malo kukuruza.
Iza traktora je ponova od pre par dana, prikolica od ~6 tona nosivosti.
692803ae96e79a5676729063612c26a4.jpg
8b43587ecdafe427fa6e430cf06c8ea9.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

1000 evra, proizvodnja u Malim Radincima. Dužina 9 m, fi 160 čini mi se

Hvala!
Naravno, ali samo pod uslovom da je zakačiš za onu zelenu mašinu, napuniš momački i provozaš. Ali mora pun gas i da se ne okrećeš! Ja bih testirao, ali nemam dovoljno brz traktor :D

Stigla danas,125.000 din sa kardanom i juče predao za povracaj 50-60%.
9Ajlbkn.jpg
i ja sam hteo da uzmem.. a vidim da neke subvencije pocinju od sutra..?

ovde je cena 112.100 din, mada nisam zvao, pitanje koliko je azurna cenana sajtu

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Nazad
Vrh