Ristaa
Član
Jos jedna prinova
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
svaka cast kolega na izboru, nek sluzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos jedna prinova
1.6 benzin, DSG menjac... Samo ekonomicno...Milane,jel 1.9 ili 2.0?
Cestitam kolega. Nek te dobro i dugo sluzi! I ja sam uzeo isti pre par meseci, auto konforan, udoban, onako, domacinski sto bi se reklo!Jos jedna prinova
Nemoj se srditi, samo kazem sta sam ja cuo od nekih ljudi iz struke Kod mene je manuelac.U tom slučaju zaboravite da sam išta rekao i uživajte obojica.
Moj izbor do daljnjeg će svakako biti manuelni menjač od 6 brzina ili eventualno CVT automatik
Znam da ume praviti probleme, i letece vani ali nisam jos pricao ni sa kim iz struke, bas na ovu temu sto kolega Rkman pita....Ma ne srdim se ni najmanje, nego navodim ono što je izvesno dokazano. Moj rođak ga je u Nemačkoj popravljao još u garantnom roku na pasatu starom 3 godine.
Činjenica je da ni jedan od automatskih menjača ne izdržava kao manuelni radni vek vozila.
Takođe, znam kako mi je neprijatno bilo kada sam na ćerkinom fiatu koji sam pažljivo birao, zatekao DPF filter koji smatram najvećom inženjerskom glupošću(a koju i ti imaš na autu).
Posle sam ga uklonio po fabričkoj normi i reprogramirao ECU. Sada ne troši nepotrebno gorivo i ne greje izduv na 600 stepeni.
Da li ce moci da prodje tehnicki bez DPF filtera za koju godinu?
Hahaha jesi vid'o koliko me gurajuSta radi masonerija, ovo vise nije normalno.
Salim se. Neka dobro sluzi masina.
Jel otiso e46? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14437891/bmw-320-restajling
Uvoz i svajcarske na ime kupca 2000e...Izgleda lep, koliko je bio?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka